IPR-tarvekartoitus, tutkimukset ja strateginen neuvonta

Teollisoikeuksien hakeminen ja rekisteröinti

Teollisoikeuksien valvonta, hyödyntäminen ja konfliktit

Ideat tarvitsevat suojelijansa

Uudet ajatukset tarvitsevat suojaa, jotta niistä voi kasvaa jotain suurta. Meidän tehtävämme on huolehtia oikeuksiesi toteutumisesta. Kun aineeton pääomasi on turvattu, voit keskittyä täysillä ydinosaamiseesi. Se on sinun yksinoikeutesi.

Valvomme etuasi yli 150 asiantuntijan voimin

 • Martan erityisosaamista ovat biotalouden ja kiertotalouden tuotteet sekä niihin liittyvät innovaatiot ja näiden suojaaminen patentein. Martalla on usean vuoden käytännön kokemus aloittelevan yrityksen IPR-tarpeista, IPR-strategiasta sekä uusien tuotteiden kaupallistamiseen liittyvistä vaatimuksista. Hän ymmärtää hyvin startup-yritysten tarpeita ja kysymyksiä IPR-asioihin liittyen.

  ASIKAINEN MARTTA
  Patenttiasiantuntija
 • Mikko Piironen työskentelee Papula-Nevinpatissa eurooppapatenttiasiamiehenä. Hänellä on kokemusta keksintöjen tunnistamisesta ja käsittelystä sekä patenttihakemusten laatimisesta ja patentointiprosessin hoitamisesta.

  PIIRONEN MIKKO
  Eurooppapatenttiasiamies
 • Matti on toiminut pitkään Suomen edustajana Euroopan asiamiesinstituutin EPI:n valtuustossa, ja hän on tehnyt hallitustöitä myös Suomen patenttiasiamiesyhdistys ry:ssä ja Patentti-insinöörit ry:ssä.

  BRAX MATTI
  Eurooppapatenttiasiamies
 • Nathalie työskentelee Papula-Nevinpatissa eurooppapatenttiasiamiehenä. Hänellä on laaja osaaminen useilla tekniikan aloilla, esimerkiksi tietojenkäsittelytieteessä, sähkötekniikassa, tietoliikennetekniikassa ja tekoälyratkaisuissa.

  BAPTISTE NATHALIE
  Eurooppapatenttiasiamies
 • Riikka Palmoksella on kahdenkymmenen vuoden kokemus tavaramerkkiasioista IVY-maissa. Hänen osaamiseensa kuuluu tavaramerkkilainsäädännön ja –käytäntöjen muutokset, tavaramerkkien lisensointi ja siirrot, laajalti tunnettujen tavaramerkkien suojaaminen, verkkotunnusten rekisteröiminen, loukkaustapaukset ja rekisteröintiprosessit Venäjän patenttivirastossa.

  PALMOS RIIKKA
  Tavaramerkkiosaston johtaja, lakimies, EU-tavaramerkkiasiamies

“Arvostamme Papula-Nevinpatin ammattitaitoa ja palvelualttiutta. Yhteistyömme on selkeää ja asioiminen sujuvaa.”

5
toimistoa Venäjällä
ja Euraasiassa

95 %
asiakkaista
suosittelee

Ikoni

180+
IPR-asiantuntijaa

45
vuotta
IPR-liiketoimintaa