Tervetuloa suojaamaan ideoita kanssamme

Tervetuloa yli sadan asiantuntijan joukkoon. Toimimme maailmaa muokkaavien teknologioiden ja ideoiden eturintamassa. Olemme moderni työyhteisö, joka panostaa toimintojensa kehittämiseen. Pidämme henkilökunnastamme hyvää huolta ja tarjoamme reilut edut.

Ura- ja traineetarinoita

Worklife at Papula-Nevinpat: Laura Virkkunen

Laura Virkkunen vastaa asiakkaidemme domain-portfolioista ja niihin liittyvistä toimenpiteistä. Lue lisää Lauran uratarinasta.

Worklife at Papula-Nevinpat: Oskari Einola

Oskari Einola työskentee Papula-Nevinpatissa osa-aikaisena opintojensa ohessa. Lue Oskarin ajatuksia työskentelystään IPR-toimistossa.

Worklife at Papula-Nevinpat: Tuula Rintamäki

Tuula Rintamäki haaveili nuorena arkkitehdin ammatista. Lue minkälainen on Tuulan tyypillinen työpäivä eurooppa- ja US-patenttiasiamiehenä.

Worklife at Papula-Nevinpat: Charlotta Weber

Eurooppapatenttiasimies Charlotta Weberin nuoruuden haaveammatti oli esteratsastaja. Lue mikä inspiroi Charlottaa patenttiasiamiehenä.

Avoimia työpaikkoja

Patent attorney

Application period starts: 05.04.2024 12:00 - Application period ends: 30.04.2024 23:59

Avoin hakemus

Papula-Nevinpatissa olet asiantuntijoiden joukossa. Edustamme monia eri tekniikan aloja. Lähetä meille avoin hakemus ja kerro, mikä on sinun vahvuutesi ja mistä olet kiinnostunut. Käymme aina ensin läpi avoimet hakemukset etsiessämme uusia osaajia.