Tervetuloa suojaamaan ideoita kanssamme

Tervetuloa yli sadan asiantuntijan joukkoon. Toimimme maailmaa muokkaavien teknologioiden ja ideoiden eturintamassa. Olemme moderni työyhteisö, joka panostaa toimintojensa kehittämiseen. Pidämme henkilökunnastamme hyvää huolta ja tarjoamme reilut edut.

Trainee-tarinoita

Patenttitrainee-tarinani: Laura Huhdanmäki

"Onnekseni bongasin Papula-Nevinpatin trainee-ilmoituksen, joka kolahti heti: "Kiehtooko sinua tekniikka ja juridiikka?” (tsek, jos en olisi DI, olisin juristi), ”Entä jatkuva oppiminen läpi työhistorian?” (tsek, ehdottomasti).”

Patenttitrainee-tarinani: Teemu Manninen

"Suosittelen Papula-Nevinpatin patenttitrainee-ohjelmaa erityisesti, jos tekniikka kiinnostaa laajemmin ja haluaa laajentaa omaa osaamistaan koko työuransa ajan."

Patenttitrainee-tarinani: Jorma Selin

"Oman trainee-aikani perusteella voin ehdottomasti suositella Papula-Nevinpatin trainee-ohjelmaan hakemista! Papula-Nevinpatissa panostetaan uusien työntekijöiden kouluttamiseen, ja kunkin tulokkaan osaamisen kehityksestä ollaan aidosti kiinnostuneita."

Avoimia työpaikkoja

Haemme patenttiassistentteja

Tarjoamme sinulle kansainvälisen työtehtävän, hyvän työnantajan sekä mukavan tiimin, johon on helppo tulla.

Haemme IT-asiantuntijaa

Tervetuloa yli sadan asiantuntijan joukkoomme osaksi IT-tiimiämme. Haemme nyt IT-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen IT-ympäristön kehitys- ja ylläpitotehtäviin sekä IT-tukitehtäviin.

Haemme patenttiasiamiehiä tai patenttiasiamieheksi tähtääviä

Kiehtooko sinua tekniikka ja juridiikka? Entä jatkuva oppiminen läpi työuran? Patenttiasiamies seuraa näköalapaikalta tekniikan uusimpia tuulia ja yhdistää itsenäisen...

Täytä avoin hakemus

Papula-Nevinpatissa olet asiantuntijoiden joukossa. Edustamme monia eri tekniikan aloja. Lähetä meille avoin hakemus ja kerro, mikä on sinun vahvuutesi ja mistä olet kiinnostunut. Käymme aina ensin läpi avoimet hakemukset etsiessämme uusia osaajia.

Nimesi (*)

Puhelinnumerosi (*)

Sähköposti (*)

CV

Hakemus