DI Charlotta Weber on nimitetty Papula-Nevinpatiin patenttiasiantuntijaksi 4.11.2022 alkaen

4.11.2022

DI Charlotta Weber vahvistaa Papula-Nevinpatin kemia ja prosessitekniikka -tiimiä 4.11.2022 alkaen. Charlotta on aikaisemmin työskennellyt patenttiasiamiestraineenä. Charlottalla on vankka osaaminen kemian ja prosessitekniikan aloilta, ja hän on työskennellyt mm. muoviteollisuuden, lääkeaineiden, elintarvikkeiden ja MedTechin parissa.

”Odotan innolla uusien asiakkaiden kohtaamisia ja sitä, miten voimme suojata heidän innovaatioitaan parhaan mahdollisen arvon luomiseksi”, kertoo Charlotta Weber.

”Toivotamme Charlottan lämpimästi tervetulleeksi Papula-Nevinpatiin. Charlotta kasvattaa kemia ja prosessitekniikka -tiimin osaamista erityisesti polymeeriteknologian alueelta”, sanoo kemia ja prosessitekniikka -tiimin vetäjä Linda Norrgård.

Charlotta on suorittanut osan Englannin asiamiestutkinnosta. Parhaillaan hän valmistautuu keväällä 2023 pidettävään Euroopan patenttiviraston (EPO) asiamiestutkintoon European Qualifying Examination, eli EQE-kokeisiin.

Charlotta on valmistunut kemiantekniikan diplomi-insinööriksi Aalto-yliopistosta vuonna 2017.

Ajankohtaista

Papula-Nevinpat Kalevan kisojen pääyhteistyökumppani

Papula-Nevinpat on ylpeänä mukana tukemassa liikuntaa ja urheilua kesäkuussa Vaasassa järjestettävissä Kalevan kisoissa 27. – 30.6.2024. Toimimme muun muassa laji-isäntänä miesten ja naisten kolmiloikassa.

Miika Tupala ja Juha Voutilainen kutsuttu Papula Oy:n uusiksi osakkaiksi

Eurooppapatenttiasiamies, DI Miika Tupala ja eurooppapatenttiasiamies, TkT Juha Voutilainen on kutsuttu IPR-toimisto Papula Oy:n uusiksi osakkaiksi 13.6.2024 alkaen.

Worklife at Papula-Nevinpat: Peppina Iivonen

Peppina Iivonen työskentelee Papula-Nevinpatissa Trademark Specialistina. Mitä hänen työpäiviin kuuluu ja miten hän on päätynyt IPR-alalle.

Patenttisuojaus digiaikana

Lue Laura Huhdanmäen blogista patenttisuojan haasteista ja eduista digiaikana, jossa teknologia kehittyy nopeasti ja ylittää kansalliset rajat.