DI Charlotta Weber on nimitetty Papula-Nevinpatiin patenttiasiantuntijaksi 4.11.2022 alkaen

4.11.2022

DI Charlotta Weber vahvistaa Papula-Nevinpatin kemia ja prosessitekniikka -tiimiä 4.11.2022 alkaen. Charlotta on aikaisemmin työskennellyt patenttiasiamiestraineenä. Charlottalla on vankka osaaminen kemian ja prosessitekniikan aloilta, ja hän on työskennellyt mm. muoviteollisuuden, lääkeaineiden, elintarvikkeiden ja MedTechin parissa.

”Odotan innolla uusien asiakkaiden kohtaamisia ja sitä, miten voimme suojata heidän innovaatioitaan parhaan mahdollisen arvon luomiseksi”, kertoo Charlotta Weber.

”Toivotamme Charlottan lämpimästi tervetulleeksi Papula-Nevinpatiin. Charlotta kasvattaa kemia ja prosessitekniikka -tiimin osaamista erityisesti polymeeriteknologian alueelta”, sanoo kemia ja prosessitekniikka -tiimin vetäjä Linda Norrgård.

Charlotta on suorittanut osan Englannin asiamiestutkinnosta. Parhaillaan hän valmistautuu keväällä 2023 pidettävään Euroopan patenttiviraston (EPO) asiamiestutkintoon European Qualifying Examination, eli EQE-kokeisiin.

Charlotta on valmistunut kemiantekniikan diplomi-insinööriksi Aalto-yliopistosta vuonna 2017.

Ajankohtaista

Yhtenäispatenttijärjestelmä astuu voimaan 1.6.2023 – 17 maata yhdellä patentilla

Saksa on ratifioinut 17.2.2023 sopimuksen, joka koskee uutta eurooppalaista yhteistä patenttituomioistuinta (Unified Patent Court, UPC), ja siten kauan odotettu yhtenäispatenttijärjestelmä astuu voimaan 1.6.2023.

Worklife at Papula-Nevinpat: Katja Väinöläinen

Trademark Specialist Katja Väinöläinen kertoo urastaan ja miten hän huolehtii hyvinvoinnistaan.

Patenttiasiamies munkkimaakarina rekrymessuilla

Olimme mukana Yrityspäivillä kertomassa työstämme ja eri tehtävistä, joita tarjoamme! Lue lisää Miika Tupalan blogikirjoituksesta.

Pk-yritys: Nyt voit hakea tukea teollisoikeuksien maksuihin ja kuluihin

Nyt kannattaa laittaa kuntoon tavaramerkki-, patentti- ja mallioikeussuojaukset, sillä vuoden 2023 aikana pienet ja keskisuuret yritykset voivat jälleen saada EUIPOn myöntämää tukea.