DI Charlotta Weber on nimitetty Papula-Nevinpatiin patenttiasiantuntijaksi 4.11.2022 alkaen

4.11.2022

DI Charlotta Weber vahvistaa Papula-Nevinpatin kemia ja prosessitekniikka -tiimiä 4.11.2022 alkaen. Charlotta on aikaisemmin työskennellyt patenttiasiamiestraineenä. Charlottalla on vankka osaaminen kemian ja prosessitekniikan aloilta, ja hän on työskennellyt mm. muoviteollisuuden, lääkeaineiden, elintarvikkeiden ja MedTechin parissa.

”Odotan innolla uusien asiakkaiden kohtaamisia ja sitä, miten voimme suojata heidän innovaatioitaan parhaan mahdollisen arvon luomiseksi”, kertoo Charlotta Weber.

”Toivotamme Charlottan lämpimästi tervetulleeksi Papula-Nevinpatiin. Charlotta kasvattaa kemia ja prosessitekniikka -tiimin osaamista erityisesti polymeeriteknologian alueelta”, sanoo kemia ja prosessitekniikka -tiimin vetäjä Linda Norrgård.

Charlotta on suorittanut osan Englannin asiamiestutkinnosta. Parhaillaan hän valmistautuu keväällä 2023 pidettävään Euroopan patenttiviraston (EPO) asiamiestutkintoon European Qualifying Examination, eli EQE-kokeisiin.

Charlotta on valmistunut kemiantekniikan diplomi-insinööriksi Aalto-yliopistosta vuonna 2017.

Ajankohtaista

Worklife at Papula-Nevinpat: Päivi Rämä

Projektipäällikkömme Päivi Rämä kertoo urastaan ja mikä on parasta hänen työssään juuri nyt.

DI Charlotta Weber on nimitetty Papula-Nevinpatiin patenttiasiantuntijaksi 4.11.2022 alkaen

DI Charlotta Weber vahvistaa Papula-Nevinpatin kemia ja prosessitekniikka -tiimiä 4.11.2022 alkaen. Charlotta on aikaisemmin työskennellyt patenttiasiamiestraineenä.

Linda Norrgård nimitetty Papula-Nevinpatin johtoryhmään

Eurooppapatenttiasiamies DI, Linda Norrgård, Director, on nimitetty 6.10.2022 alkaen Papula-Nevinpatin johtoryhmän jäseneksi. Linda raportoi toimitusjohtaja Markku Simmelvuolle.

Worklife at Papula-Nevinpat: Juha Voutilainen

Juha Voutilaisen nuoruuden haaveammatti oli perheenisä. Tämä toteutui, mutta minkälainen on Juhan ammatillinen työ - lue lisää Juhan uratarinasta.