DI Charlotta Weber on nimitetty Papula-Nevinpatiin patenttiasiantuntijaksi 4.11.2022 alkaen

4.11.2022

DI Charlotta Weber vahvistaa Papula-Nevinpatin kemia ja prosessitekniikka -tiimiä 4.11.2022 alkaen. Charlotta on aikaisemmin työskennellyt patenttiasiamiestraineenä. Charlottalla on vankka osaaminen kemian ja prosessitekniikan aloilta, ja hän on työskennellyt mm. muoviteollisuuden, lääkeaineiden, elintarvikkeiden ja MedTechin parissa.

”Odotan innolla uusien asiakkaiden kohtaamisia ja sitä, miten voimme suojata heidän innovaatioitaan parhaan mahdollisen arvon luomiseksi”, kertoo Charlotta Weber.

”Toivotamme Charlottan lämpimästi tervetulleeksi Papula-Nevinpatiin. Charlotta kasvattaa kemia ja prosessitekniikka -tiimin osaamista erityisesti polymeeriteknologian alueelta”, sanoo kemia ja prosessitekniikka -tiimin vetäjä Linda Norrgård.

Charlotta on suorittanut osan Englannin asiamiestutkinnosta. Parhaillaan hän valmistautuu keväällä 2023 pidettävään Euroopan patenttiviraston (EPO) asiamiestutkintoon European Qualifying Examination, eli EQE-kokeisiin.

Charlotta on valmistunut kemiantekniikan diplomi-insinööriksi Aalto-yliopistosta vuonna 2017.

Ajankohtaista

Ura immateriaalioikeuksien muovaajana ja tulkitsijana

Miten päästä IPR-alalla alkuun ja mitä urapolkuja ala tarjoaa? Lue Juha Voutilaisen blogista.

Ajankohtaista IPR-maailmasta – tavaramerkit ja mallit Tampereella

Järjestimme perjantaina 26.1.2024 kutsuvierastilaisuuden Tampereella - Peppina Iivonen kertoo blogissaan tilaisuuden annista.

Worklife at Papula-Nevinpat: Oskari Einola

Oskari Einola työskentee Papula-Nevinpatissa osa-aikaisena opintojensa ohessa. Lue Oskarin ajatuksia työskentelystään IPR-toimistossa.

Tekijänoikeuksien perusteita – luovan työn suoja

Tekijänoikeus on luovan työn tekijälle kuuluva yksinoikeus määrätä teoksensa käytöstä – kukaan muu kuin tekijä ei saa käyttää teosta ilman tekijän lupaa. Tekijänoikeus suojaa siten luovaa työtä ja sen tekijöitä. Lue Peppina Iivosen artikkeli tekijänoikeuksista.