Elina Ljungberg on nimitetty Papula-Nevinpatissa asiakassuhdekoordinaattoriksi (IPR Specialist, EU Trademark Attorney) 15.11.2023 alkaen

17.11.2023

Elina Ljungberg liittyy Papula-Nevinpatin IPR-huippujen joukkoon vahvistamaan asiakkuuksien hallintaa ja sitä kautta takaamaan laadukasta palvelua yrityksemme jatkaessa tasaista kasvua. Ennen Papula-Nevipatiin siirtymistään Elina on työskennellyt muissa IPR-toimistoissa, virastoissa, startup-yrityksessä sekä teollisuuden palveluksessa.

”Olen innoissani päästessäni osaksi Papula-Nevinpatin kannustavaa työyhteisöä sekä avustamaan asiakkuuksien hallinnassa yhdessä asiamiesten kanssa – tavoitteena tarjota asiakkaillemme antoisa ja heidän toiveidensa mukainen asiakaskokemus”, kertoo Elina Ljungberg.

”Elina tuo mukanaan monipuolista osaamista ja näkemystä asiakassuhteiden hoitamisesta sekä IPR-alan erityispiirteistä. Toivotamme Elinan lämpimästi tervetulleeksi!”, sanoo Linda Norrgård, Director, eurooppapatenttiasiamies.

Elinalla on yli 20 vuoden kokemus eri teollisoikeussuojamuotojen hallinnollisista käsittelyprosesseista niin PRH:n kuin myös ulkomaisten virastojen kanssa. Lisäksi hän on hoitanut sekä kotimaisia että kansainvälisiä tavaramerkkirekisteröintejä ja ollut mukana liiketoiminnan kehitysprojekteissa. Elinalla on kokonaisvaltainen ymmärrys asiakkaiden IPR-tarpeista sekä siitä, miten suojamuotoja hyödynnetään.

 

Ajankohtaista

Papula-Nevinpat Kalevan kisojen pääyhteistyökumppani

Papula-Nevinpat on ylpeänä mukana tukemassa liikuntaa ja urheilua kesäkuussa Vaasassa järjestettävissä Kalevan kisoissa 27. – 30.6.2024. Toimimme muun muassa laji-isäntänä miesten ja naisten kolmiloikassa.

Miika Tupala ja Juha Voutilainen kutsuttu Papula Oy:n uusiksi osakkaiksi

Eurooppapatenttiasiamies, DI Miika Tupala ja eurooppapatenttiasiamies, TkT Juha Voutilainen on kutsuttu IPR-toimisto Papula Oy:n uusiksi osakkaiksi 13.6.2024 alkaen.

Worklife at Papula-Nevinpat: Peppina Iivonen

Peppina Iivonen työskentelee Papula-Nevinpatissa Trademark Specialistina. Mitä hänen työpäiviin kuuluu ja miten hän on päätynyt IPR-alalle.

Patenttisuojaus digiaikana

Lue Laura Huhdanmäen blogista patenttisuojan haasteista ja eduista digiaikana, jossa teknologia kehittyy nopeasti ja ylittää kansalliset rajat.