Etsimme avustavaa toimistoassistenttia

27.6.2018

Etsimme nyt avustavaa toimistoassistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsingin Ruoholahteen.

Toivomme sinulta sosiaalista ja ahkeraa palveluasennetta, tiimityöskentelytaitoja sekä suomen kielen sujuvaa että englannin kielen hyvää taitoa.

Tehtäviäsi ovat mm. postin käsittely ja skannaus, lähettiasiat, toimiston yleisestä siisteydestä huolehtiminen, puhelinvaihteen sijaistus, kahvitukset sekä muut avustavat toimistotehtävät. Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä ja sinulla on oikea asenne tekemiseen, voit olla meille juuri se oikea tekijä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja erittäin mukavan työyhteisön. Pidämme henkilökunnastamme hyvää huolta ja tarjoamme sinulle myös reilut edut.

Jätäthän hakemuksesi ja palkkatoiveesi 13.7. mennessä osoitteeseen moc.t1532075574apniv1532075574en-al1532075574upap@1532075574yrker1532075574.

Ajankohtaista

IPR valokeilassa kun älyteknologia rynnii laitteisiin – case Hydroline

Aiemmin ohjelmistot ja koneet olivat selvemmin erillään. Nyt ne yhdistyvät, kun yhä useammassa laitteessa on älyteknologiaa. Tämä kehitys tuo perinteisille savupiippuyrityksille myös uusia haasteita ja mahdollisuuksia immateriaalioikeuksien eli IPR:n suojaamisessa.

Etsimme avustavaa toimistoassistenttia

Etsimme avustavaa toimistoassistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsingin Ruoholahteen.

Etsimme patenttiassistenttia

Etsimme patenttiassistenttia vahvistamaan assistenttitiimin tekemistä 31.12.2019 asti määräaikaiseen työsuhteeseen Helsingin pääkonttoriimme.

Kemia-lehti: Patenttitrainee-koulutus vie keksintöjen etulinjaan

Uusimmassa Kemia-lehdessä (4/2018) Laura Huhdanmäki ja Folke Johansson kertovat Papula-Nevinpatin trainee-ohjelmasta, jonka kautta patenttiasiamiehen ura käynnistyy kisälliperiaatteella. Mitä patenttiasimiehen toimenkuvaan tarkalleen kuuluu ja mikä hänen roolinsa patentoimisprosessissa on?