Haemme patenttiassistentteja kesätöihin

27.4.2018

Haemme patenttiassistentteja kesätöihin Helsingin pääkonttoriimme.

Toivomme, että pystyisit aloittamaan mahdollisimman pian ja työskennellä elokuun loppuun saakka.

Tarjoamme sinulle kansainvälisen työtehtävän, hyvän työnantajan sekä mukavan tiimin, jonne on helppo tulla. Työsi patenttiosastolla on hektistä tiimityötä ja toivomme, että sinulla on paineensietokykyä ja olet tiimipelaaja. Koska suuri osa työtehtävistä on englanniksi, vaatii tehtävässä menestyminen kiitettävää kirjallisen englannin kielen taitoa. Eduksesi katsotaan kokemus kansainvälisistä työtehtävistä.

Toivomme, että:

  • olet tarkka ja sinulle on luontaista pitää asiat järjestyksessä sekä hallita aikataulut
  • käyt kirjeenvaihtoa sujuvasti englannin kielellä
  • sinulla on aiempaa kokemusta toimistotyöstä
  • sinulla on hyvät IT-taidot ja omaksut uudet ohjelmistot nopeasti.

Jätäthän hakemuksesi 13.5. mennessä viimeistään osoitteeseen moc.t1526974842apniv1526974842en-al1526974842upap@1526974842yrker1526974842. Huomioithan kuitenkin, että teemme haastatteluja jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa Tove Termonen arkisin klo 13-15 puh. 045 – 636 4631.

Ajankohtaista

Patenttitrainee-tarinani: Laura Huhdanmäki

"Onnekseni bongasin Papula-Nevinpatin trainee-ilmoituksen, joka kolahti heti: "Kiehtooko sinua tekniikka ja juridiikka?” (tsek, jos en olisi DI, olisin juristi), ”Entä jatkuva oppiminen läpi työhistorian?” (tsek, ehdottomasti).”

Eurooppapatenttiasiamies Matti Ylitalo vahvistaa Papula-Nevinpatin IPR-asiantuntijajoukkoa

Eurooppapatenttiasiamies, DI Matti Ylitalo on aloittanut Papula-Nevinpatin patenttiasiamiehenä 2.5.2018. Matti on erittäin kokenut patenttiasiamies ja hänellä on osaamista usealta eri tekniikan alueelta, kuten mekaniikasta, materiaalitekniikasta, elektroniikasta, lääketieteellisestä tekniikasta sekä voimalaitos-, automaatio- ja antennitekniikasta.

Patenttitrainee-tarinani: Teemu Manninen

"Suosittelen Papula-Nevinpatin patenttitrainee-ohjelmaa erityisesti, jos tekniikka kiinnostaa laajemmin ja haluaa laajentaa omaa osaamistaan koko työuransa ajan."

Haemme patenttiassistentteja kesätöihin

Etsimme patenttiassistentteja kesätöihin Helsingin pääkonttoriimme. Tarjoamme sinulle kansainvälisen työtehtävän, hyvän työnantajan sekä mukavan tiimin, jonne on helppo tulla.