Haemme kesätyöntekijää IP Administrator -tehtävään

23.1.2023

Tervetuloa kesätöihin yli sadan IPR-asiantuntijan joukkoomme!

Papula-Nevinpat on IPR-palveluita tarjoava yritys, joka perustettiin vuonna 1975. Olemme yksi Suomen suurimmista tavaramerkki-, malli- ja patenttitoimistoista, ja palvelemme satoja asiakkaita ympäri maailman. Toimintamme johtotähtenä on asiakkaamme etu ja menestys, ja yhteistä kaikille asiakkaillemme on tarve IPR-omaisuuden suojaamiselle riskittömämmän liiketoiminnan varmistamiseksi. Olemme aikaansaava ja kannustava työyhteisö, joka panostaa toimintojensa kehittämiseen, työhyvinvointiin ja viihtyvyyteen.

Kesätyöntekijä IP Administrator -tehtävään

Haemme nyt kesätyöntekijää IP Administrator -tehtävään Tampereen toimipaikkaamme.

IP Administrator avustaa patenttiasiamiehiä patenttihakemusprosessin eri vaiheissa. Kesätyön aikana perehdyt IP Administratorin työtehtäviin kokeneen kollegan ohjauksessa ja tehtäviisi kuuluu mm. tietokannan ylläpitoa, määräaikojen valvontaa, hakemusasiakirjojen täyttämistä, raportointia ja laskutusta.

Tarjoamme sinulle:

  • Loistavan mahdollisuuden tutustua IPR-alaan kokeneiden ammattilaisten tukemana
  • Kilpailukykyisen palkan
  • Tilaisuuden työskennellä erilaisten asiakkaiden kanssa start-upeista Fortune 500-yrityksiin ja auttaa heitä suojamaan IP-oikeuksiaan ja rakentamaan IPR-strategiaansa
  • Mahdollisuuden työskennellä maailmaa muokkaavien uusimpien teknologioiden parissa kansainvälisessä ympäristössä
  • Rennon työyhteisön, jossa toisia autetaan ja kannustetaan

Odotamme sinulta:

  • Hyvin edenneitä 1. tai 2. vuoden opintoja tekniikan tai luonnontieteiden ylemmän korkeakoulututkinnon parissa
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen osaamista
  • Hyviä tiimityötaitoja ja positiivista asennetta
  • Uusien asioiden nopeaa oppimiskykyä
  • Tarkkuutta ja että sinulle on luontaista pitää asiat järjestyksessä sekä hallita aikataulut

Kiinnostuitko?

Kerro meille motivaatiostasi ja osaamisestasi 20.2.2023 mennessä hakemuksella, johon liität mukaan ansioluettelosi. Lähetä nämä osoitteeseen: rekry@papula-nevinpat.com.

Lisätietoja sinulle antaa eurooppapatenttiasiamies Miika Tupala p. 050 4836065.

Tutustu meihin myös LinkedInissä ja Twitterissä käyttäjätunnuksella @PapulaNevinpat. Ura- ja traineetarinoita voit käydä lukemassa https://www.papula-nevinpat.fi/avoimia-tyopaikkoja/.

Ajankohtaista

Papula-Nevinpat Kalevan kisojen pääyhteistyökumppani

Papula-Nevinpat on ylpeänä mukana tukemassa liikuntaa ja urheilua kesäkuussa Vaasassa järjestettävissä Kalevan kisoissa 27. – 30.6.2024. Toimimme muun muassa laji-isäntänä miesten ja naisten kolmiloikassa.

Miika Tupala ja Juha Voutilainen kutsuttu Papula Oy:n uusiksi osakkaiksi

Eurooppapatenttiasiamies, DI Miika Tupala ja eurooppapatenttiasiamies, TkT Juha Voutilainen on kutsuttu IPR-toimisto Papula Oy:n uusiksi osakkaiksi 13.6.2024 alkaen.

Worklife at Papula-Nevinpat: Peppina Iivonen

Peppina Iivonen työskentelee Papula-Nevinpatissa Trademark Specialistina. Mitä hänen työpäiviin kuuluu ja miten hän on päätynyt IPR-alalle.

Patenttisuojaus digiaikana

Lue Laura Huhdanmäen blogista patenttisuojan haasteista ja eduista digiaikana, jossa teknologia kehittyy nopeasti ja ylittää kansalliset rajat.