Haemme patenttiasiamiehiä tai patenttiasiamieheksi tähtääviä

8.3.2018

Kiehtooko sinua tekniikka ja juridiikka? Entä jatkuva oppiminen läpi työuran?
Patenttiasiamiehen työssä seuraat näköalapaikalta tekniikan uusimpia tuulia ja yhdistät asiantuntijuuden tiimityöhön ja asiakaspalveluun. Patenttiasiamiehenä autat asiakkaitamme suojaamaan heidän keksintönsä niin Suomessa kuin ulkomaillakin sekä neuvot ja edustat heitä mahdollisissa ongelma- ja riitatilanteissa.

Etsimme nyt joukkoomme lisää innokkaita ja motivoituneita ammattilaisia. Olemme kiinnostuneet sinusta, olitpa sitten jo kokenut patenttiasiamies tai patenttiasiamieheksi tähtäämässä. Arvostamme suuresti, jos valmiina asiamiehenä olet jo suorittanut eurooppapatenttiasiamiestutkinnon (EQE) tai ainakin osan siitä. Patenttialalla vailla aiempaa kokemusta aloittaessasi tarjoamme sinulle mahdollisuutta osallistua traineeohjelmaamme.

Toivomme, että sinulla olisi teknistä osaamista esimerkiksi joillakin seuraavista aloista:

 • kemia, esim. orgaaninen tai epäorgaaninen kemia, analyyttinen kemia, polymeerikemia tai biokemia
 • prosessitekniikka
 • puunjalostustekniikka
 • materiaalitieteet
 • konetekniikka, esim. koneenrakennustekniikka, tuotantotekniikka, LVI-tekniikka, rakennustekniikka tai teknillinen mekaniikka
 • mittaustekniikka
 • energiatekniikka
 • ympäristötekniikka
 • fysiikka
 • sähkövoimatekniikka
 • elektroniikka.

Sopiva pohjakoulutus on esimerkiksi diplomi-insinööri, filosofian maisteri tai tekniikan tai filosofian tohtori. Toivomme, että kirjoitat ja puhut erinomaista englantia – arvostamme myös muiden kielten osaamista.

Jos kiinnostuit, kerro meille motivaatiostasi ja osaamisestasi 28.3.2018 mennessä hakemuksella, johon liität mukaan ansioluettelosi. Lähetä nämä osoitteeseen moc.t1521655938apniv1521655938en-al1521655938upap@1521655938yrker1521655938.

Lisätietoja tehtävästä sinulle antavat Satu Lehesranta, p. 044 513 7287 (kemia, prosessitekniikka, puunjalostustekniikka ja materiaalitieteet) ja Jukka Korhonen, p. 050 340 7319 (muut alat).

Tutustu meihin myös LinkedInissä ja Twitterissä käyttäjätunnuksella @PapulaNevinpat.

Ajankohtaista

Aamuseminaari 26.4.2018: Ajankohtaista USA:n ja Japanin patenttijärjestelmistä

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus tulla kuuntelemaan USA:n ja Japanin johtavien patenttitoimistojen puhujia, jotka tulevat kertomaan meille viimeisimmät ajankohtaiset asiat patenteista.

Ledit mylläävät valaistuksen ja siihen liittyvät teollisoikeudet

Patenttijärjestelmän nauttima arvostus riippuu ratkaisevasti siitä, kokevatko yritykset oikeudenmukaiseksi tavan, jolla patentit tuottavat omistajilleen hyötyä. Valaistusalalla kannattaisi nyt pitää bisnes kuumana mutta pää kylmänä, varsinkin IPR-asioissa.

Evening of Elegance –asiakastilaisuutemme Laura Mikkolan kanssa 19.5.2018 INTA-konferenssin yhteydessä Seattlessa

Isännöimme Evening of Elegance –asiakasillan pianisti Laura Mikkolan kanssa upeassa Benaroya Hallissa Seattlen keskustassa maailman suurimman tavaramerkkialan tapahtuman, INTA-konferenssin, yhteydessä.

Haemme patenttiasiamiehiä tai patenttiasiamieheksi tähtääviä

Etsimme nyt joukkoomme lisää innokkaita ja motivoituneita ammattilaisia. Olemme kiinnostuneet sinusta, olitpa sitten jo kokenut patenttiasiamies tai patenttiasiamieheksi tähtäämässä.