Haemme patenttiasiamiestä tai patenttiasiamiestraineeta

1.12.2022

Tervetuloa suojaamaan keksintöjä kanssamme!

Olemme yli sadan asiantuntijan joukollamme mukana maailmaa muokkaavien teknologioiden ja ideoiden kehitystyössä suojaamalla ja puolustamalla asiakkaidemme teollisoikeuksia. Olemme moderni työyhteisö, joka panostaa toimintojensa kehittämiseen. Pidämme henkilökunnastamme hyvää huolta ja tarjoamme reilut edut.

Patenttiasiamies tai patenttiasiamiestrainee

Patenttiasiamies seuraa näköalapaikalta teknisen kehityksen eturintamaa ja yhdistää työssään itsenäisen asiantuntijuuden tiimityöhön ja asiakaspalveluun. Työssään patenttiasiamies auttaa asiakkaitamme suojaamaan heidän keksintöjään niin Suomessa kuin ulkomailla sekä neuvoo ja edustaa heitä mahdollisissa ongelma- ja riitatilanteissa.

Haemme nyt lisävahvistusta Mekaniikka ja fysiikka -patenttiasiamiestiimiimme Helsingin tai Tampereen toimistollemme. Voit olla jo työskennellyt alalla tai tässä voi olla sinulle uuden urapolun alku.

Alalla jo työskennelleenä sinulla voi olla kokemusta esimerkiksi patenttiasiamiehen, tutkijainsinöörin tai patentti-insinöörin tehtävistä. Arvostamme erityisesti sitä, jos olet jo suorittanut eurooppapatenttiasiamiestutkinnon (EQE) tai osan siitä ja olet päättänyt viedä urakan loppuun saakka, tai ainakin aiot tutkinnon suorittaa.

Jos patenttiala on sinulle vielä uusi, niin ei ole syytä huoleen. Oletamme vain, että olet kiinnostunut erilaisista teknisistä ratkaisuista ja mielelläsi perehdyt niihin. Jos kirjoittaminen ei ole sinulle vierasta ja sinua kiinnostaa tekniikan lisäksi ehkä myös juridiikka, niin aina parempi! Ja ethän halua jäädä polkemaan paikalleen vaan haluat tehdä työtä, jossa uuden oppiminen jatkuu läpi koko työuran? Jos nämä asiat tuntuvat omilta, riittää, että sinulla on tekniikan tai luonnontieteiden ylempi korkeakoulututkinto tai olet opintojesi loppuvaiheessa. Koulutamme tämän perustan päälle sinut patenttialan osaajaksi työn ohessa. Aluksi pääset osallistumaan vuoden mittaiseen traineeohjelmaamme, jonka aikana perehdyt patenttiasiamiehen työtehtäviin kokeneen asiamiehen ohjauksessa.

Olitpa jo alalla tai uutena alalle tulossa, tulisi koulutusalasi tai erityisosaamisesi kattaa vähintään joitakin seuraavista: optiikka, fotoniikka, optoelektroniikka, puolijohdeteknologia, teknillinen fysiikka, konetekniikka, rakennustekniikka.

Jos kiinnostuit, kerro meille motivaatiostasi, osaamisestasi sekä palkkatoiveestasi 6.1.2023 mennessä hakemuksella, johon liität mukaan ansioluettelosi. Lähetä nämä osoitteeseen rekry@papula-nevinpat.com. Etenemme rekrytoinnin kanssa mahdollisimman nopeasti ja alamme haastatella sopivia hakijoita jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa Jukka Korhonen puh. 050 340 7319.

Tutustu meihin nettisivujemme lisäksi myös LinkedInissä ja Twitterissä käyttäjätunnuksella @PapulaNevinpat. Katso myös brändivideomme ja traineeohjelmastamme voit käydä lukemassa kokemuksia nettisivuillamme.

Ajankohtaista

Patenttisuojaus digiaikana

Lue Laura Huhdanmäen blogista patenttisuojan haasteista ja eduista digiaikana, jossa teknologia kehittyy nopeasti ja ylittää kansalliset rajat.

Worklife at Papula-Nevinpat: Laura Virkkunen

Laura Virkkunen vastaa asiakkaidemme domain-portfolioista ja niihin liittyvistä toimenpiteistä. Lue lisää Lauran uratarinasta.

Tiivistelmä IPR-webinaarisarjasta “Patenttien loukkaustilanteet – Milloin tarvitset patenttiasiamiehen apua?” 

Webinaarisarjan tiivistelmäartikkelissa opit, mitä tehdä epäillylle patenttiloukkaukselle, miten erottaa oikeat varoituskirjeet huijausyrityksistä, mitä taktiikoita lisenssineuvotteluissa käytetään ja mitä huomioida patenttioikeudenkäyntiin liittyen.

Euroopan patenttivirasto (European Patent Office, EPO) on julkaissut vuosittaiset patentointitilastonsa

Euroopan Patenttivirasto (European Patent Office, EPO) on julkaissut vuosittaiset patentointitilastonsa, lue eurooppapatenttiasiamies Jukka Korhosen kommentit.