IGNATEV ALEXEY

IGNATEV ALEXEY

Patenttiasiamies (Venäjä, Euraasia)
Pietari

Alexey Ignatev on rekisteröity patenttiasiamies (Venäjä ja Euraasia) ja Pietarin toimistomme konetekniikan ja tietoliikennetekniikan osaston johtaja.

Ennen Papula-Nevinpatiin siirtymistään Alexey työskenteli tutkimus- ja tuotekehitysinsinöörinä sekä osaomistajana optisia mittaussovelluksia ja automaatiosovelluksia teollisuuteen tuottavassa yrityksessä.

Alexeyn ura teollisoikeuksien parissa alkoi vuonna 2010, kun hänet palkattiin patenttiasiatuntijaksi Papula-Nevinpatiin. Hänellä on laaja kokemus asiakkaidemme patentointiprosessien hoitamisesta Venäjän ja Euraasian patenttivirastoissa.

 

 

Erityisosaaminen

Analogiaelektroniikka, Anturit, Aurinkokennot, Diffraktiivinen optiikka, Digitaalielektroniikka, Energiantuotantomenetelmät, Fotoniikka, Hydrauliikka, Kappaleenkäsittelyjärjestelmät, Koneautomaatio, Lääketieteellinen elektroniikka, Lääketieteelliset laitteet, Laivanrakennus, Mikroelektroniikka, Optoelektroniikka, Pakkaustekniikka, Palontorjuntatekniikka, Paperikoneet, Polttotekniikka, Puettava elektroniikka, Valmistustekniikka, Valodetektorit, Voimalaitteet

Tekniikan alat

Energiatekniikka
Konetekniikka
Mekaniikka
Mittaustekniikka
Optiikka

Kielitaito

Venäjä, englanti

Koulutus

PhD (Econ), 2013, State Marine Technical University of Saint Petersburg, M.Sc. (Tech), 2009, St. Petersburg National Research University of Information Technologies, Mechanics and Optics