Irina So

SO IRINA

Patenttiasiamies (Venäjä, Euraasia)
Pietari

Irina So työskentelee Papula-Nevinpatissa patenttiasiamiehenä (Venäjä, Euraasia).

Irina on kirjoittanut useita tutkimusartikkeleita vertaisarvioituihin kansainvälisiin fysiikan julkaisuihin aaltojen etenemisen, sähkömagnetismin, optisen fysiikan sekä femtosekunti- ja attosekuntilaserpulssien alalta. Hän on myös kirjoittajana värinäköä, digitaalista kuvankäsittelyä ja televisiotekniikkaa käsittelevissä tieteellisissä julkaisuissa ja keksijänä näitä tekniikkoja koskevassa patentissa.

Lisäksi hän on kääntänyt teoksen ‘Elastic waves: High-frequency theory’, V. M. Babich, A. P. Kiselev, joka on julkaistu vuonna 2018 (CRC Press).

Ennen Papula-Nevinpatiin siirtymistään Irina työskenteli televisiotutkimuksen ja -kehityksen parissa (Television Scientific Research Institute, Pietari). Irina on työskennellyt Papula-Nevinpatissa vuodesta 2010 lähtien.

Kielitaito

Venäjä, englanti

Koulutus

Ph.D (teknilliset tieteet) 2011, St. Petersburg State Polytechnic University; M.Sc., B.Sc. Kiitettävä arvosana (teknilliset tieteet) 2009, Baltic State Technical University ‘Voenmeh’; B.Sc. Kiitettävä arvosana (matematiikka ja fysiikka) 2020, The Open University, Iso-Britannia.