KUOSMANEN TIMO

Eurooppapatenttiasiamies
Tampere

Timo Kuosmanen työskentelee Papula-Nevinpatissa eurooppapatenttiasiamiehenä. Hän on lisäksi yrityksen osakas.

Timo aloitti Papula-Nevinpatin palveluksessa vuonna 2017 ja hänen asemapaikkanaan on Tampereen toimipisteemme, josta käsin hän tarjoaa IPR-palvelujamme esimerkiksi Pirkanmaalle, Satakuntaan, Keski-Suomeen, Savoon ja Pohjanmaalle.

Timolla on yli 20 vuoden laaja-alainen kokemus patenttiasiamiehen työstä. Työssään hän arvioi keksintöjä, laatii patenttihakemuksia, hoitaa hakemusten patentointiprosesseja, tekee tutkimuksia sekä neuvoo asiakkaitamme strategisissa IPR-kysymyksissä.

Timo on hoitanut työuransa aikana lukuisiin eri teknologioihin liittyviä hankkeita. Hänellä on kokemusta hydraulisista järjestelmistä ja laitteista, liikkuvista työkoneista, koneohjauksesta, paikoitusjärjestelmistä ja navigoinnista, autonomisista liikkuvista koneista, käyttöliittymistä, automaatiosovellutuksista, mittaustekniikasta, konepaja- ja valmistustekniikasta, rakennusalan ratkaisuista, kaivoslaitteista, paperikoneista, märkäsuodatuksesta, teknisistä tekstiileistä, komposiittirakenteista sekä lentokonejärjestelmistä.

 

 

Erityisosaaminen

Energiantuotantomenetelmät, Hydrauliikka, Ilmanvaihtotekniikka, Jätteidenkäsittelytekniikka, Kappaleenkäsittelyjärjestelmät, Koneautomaatio, Laivanrakennus, Liikkuvat työkoneet, Pakkaustekniikka, Palontorjuntatekniikka, Paperikoneet, Polymeeritekniikka, Teollisuusautomaatio, Uusiutuva energia, Valmistustekniikka, Voimalaitteet, Ympäristötekniikka

Assistentti

Tove Termonen

etunimi.sukunimi@papula-nevinpat.com

Tekniikan alat

Automaatiotekniikka
Energiatekniikka
Konetekniikka
Materiaalitekniikka
Mekaniikka
Prosessitekniikka
Puunjalostustekniikka
Rakennustekniikka

Kielitaito

Suomi, englanti, ruotsi (ja saksa)

Koulutus

Diplomi-insinööri, Tampereen teknillinen korkeakoulu

Jäsenyydet

SPAY, epi, FICPI, AIPPI, Patentti-insinöörit ry