KUOSMANEN TIMO

Eurooppapatenttiasiamies

Timo Kuosmanen työskentelee Papula-Nevinpatissa eurooppapatenttiasiamiehenä.

Timo aloitti Papula-Nevinpatin palveluksessa vuonna 2017 ja hänen asemapaikkanaan on Tampereen toimipisteemme, josta käsin hän tarjoaa IPR-palvelujamme esimerkiksi Pirkanmaalle, Satakuntaan, Keski-Suomeen, Savoon ja Pohjanmaalle.

Timolla on yli 20 vuoden laaja-alainen kokemus patenttiasiamiehen työstä. Työssään hän arvioi keksintöjä, laatii patenttihakemuksia, hoitaa hakemusten patentointiprosesseja, tekee tutkimuksia sekä neuvoo asiakkaitamme strategisissa IPR-kysymyksissä.

Timo on hoitanut työuransa aikana lukuisiin eri teknologioihin liittyviä hankkeita. Hänellä on kokemusta hydraulisista järjestelmistä ja laitteista, liikkuvista työkoneista, koneohjauksesta, paikoitusjärjestelmistä ja navigoinnista, autonomisista liikkuvista koneista, käyttöliittymistä, automaatiosovellutuksista, mittaustekniikasta, konepaja- ja valmistustekniikasta, rakennusalan ratkaisuista, kaivoslaitteista, paperikoneista, märkäsuodatuksesta, teknisistä tekstiileistä, komposiittirakenteista sekä lentokonejärjestelmistä.

 

 

Assistentti

Tove Termonen

etunimi.sukunimi@papula-nevinpat.com

Erityisosaaminen

Konetekniikka
Rakennustekniikka
Hydrauliikka
Koneautomaatio
Liikkuvat työkoneet
Valmistustekniikka

Kielitaito

Suomi, englanti, ruotsi (ja saksa)

Koulutus

Diplomi-insinööri, Tampereen teknillinen korkeakoulu

Jäsenyydet

SPAY, epi, FICPI, AIPPI, Patentti-insinöörit ry