MALYSH VITALY

Patenttiasiamies
Helsinki

Vitaly Malysh työskentelee Papula-Nevinpatissa patenttiasiamiehenä ja on yrityksemme Legal Team Russia -lakipalvelutiimin jäsen.

Vitaly on suorittanut ylemmän korkeakoulututkinnon elektroniikassa ja mikroelektroniikassa (St. Petersburg State Polytechnical University) ja väitellyt tohtoriksi puolijohdefysiikan alalta (A.F. loffe Physical Technical Institute). Hän on kirjoittanut artikkeleita kansainvälisiin tiedejulkaisuihin ja voittanut tieteellisiä kilpailuja.

Vitaly siirtyi tutkijan työstä teollisoikeuksien pariin vuonna 2010, kun hän aloitti patenttiasiamiehenä tunnetussa venäläisessä IPR-toimistossa. Papula-Nevinpaissa hän on työskennellyt vuodesta 2018 lähtien. Vitalyn tehtäviin kuuluu patenttihakemusten laatimista, välipäätösten analysointia ja niihin vastaamista, valitusten laadintaa, patentoitavuustutkimusten tekemistä ja erilaisten patenttidokumenttien kääntämistä venäjästä englanniksi.

Erityisosaaminen

5G, Analogiaelektroniikka, Antennitekniikka, Anturit, Aurinkokennot, Diffraktiivinen optiikka, Digitaalielektroniikka, Fotoniikka, Grafeeni, Hiilinanoputket, Infrapunakuvantaminen, Kiteenkasvatus, Koneoppiminen, Koodaus, Kvanttikoneet, Kvanttitietokoneet, Lääketieteellinen elektroniikka, Langattomat verkot, MEMS, Mikroelektroniikka, Nanoelektroniikka, Nanorakenteet, Ohjelmistot, Optoelektroniikka, Polymeerien työstökoneet ja -laitteet, Polymeeritekniikka, Prosessorit, Puettava elektroniikka, Puettava tai ihmisintegroitu elektroniikka, Puhelimet, RF-elektroniikka, RF-tekniikka, Sähkönsiirto, Salaus, Suprajohteet, Suurjännitetekniikka, Uusiutuva energia, Valaisimet, Valodetektorit, Verkot, Voimalaitteet, Yleinen sähkötekniikka

Assistentti

Tove Termonen

etunimi.sukunimi@papula-nevinpat.com

Tekniikan alat

Elektroniikka
Fysiikka
Konetekniikka
Laskennallinen tekniikka
Materiaalitekniikka
Matkaviestintekniikka
Mittaustekniikka
Nanotekniikka
Optiikka
Puolijohdetekniikka
Radiotekniikka
Sähkötekniikka
Sähkövoimatekniikka
Tehoelektroniikka
Tekoäly
Tietoliikenne- ja viestintätekniikka
Tietotekniikka ja ohjelmistot

Kielitaito

Venäjä (äidinkieli), englanti

Koulutus

Filosofian tohtori, puolijohdefysiikka, A.F. Ioffe Physical Technical Institute, 2015