MIKKOLA HEIDI

Hallintojohtaja, lakimies, EU-tavaramerkkilakimies

Heidi Mikkola työskentelee Papula-Nevinpatissa hallintojohtajana ja EU-tavaramerkkilakimiehenä. Lisäksi hän on yrityksen vanhempi osakas ja johtoryhmän jäsen.

Heidin teollisoikeusura alkoi vuonna 1994 Papula-Nevinpatissa tavaramerkkilakimiehenä. Hänellä on kahdenkymmenen vuoden kokemus tavaramerkkien suojaamisesta, rekisteröintiprosesseista ja loukkaustapauksista Suomessa ja länsimaissa (EU ja USA). Lisäksi Heidillä on Venäjän ja IVY-maiden tavaramerkkilainsäädännön ja käytännön vahva tuntemus.

Heidi on kirjoittanut paljon asiantuntija-artikkeleita toimialan merkittäviin julkaisuihin, mm. IP at the Border, Managing Intellectual Proerty, IP Strategy Yearbook, Getting the Deal Through Trademarks 2007.

Erityisosaaminen

Domain-palvelut, Juridiset palvelut - Venäjä, Konsultointi, Lisenssi- ja siirtosopimukset, Riita-asiat, Tavaramerkin rekisteröinti, Tavaramerkin rekisteröinti kansainvälisesti, Tavaramerkkioikeudenkäynnit, Tavaramerkkiprosessit, Tavaramerkkistrategiat, Tullihakemukset, Tuoteväärennökset, Tuoteväärennökset IVY-maissa ja Venäjällä, Tutkimukset, Väitteet, Valitukset

Assistentti

Tiina Turunen

Kielitaito

Suomi, englanti, ranska ja ruotsi

Koulutus

Oikeustieteen kandidaatti, Helsingin yliopisto, 1994

Jäsenyydet

Antipiratismiyhdistys, ECTA, INTA, Marques, SPAY, STY, Union

Assistentti

Tiina Turunen