RINTAMÄKI TUULA

Eurooppapatenttiasiamies, US-patenttiasiamies
Tampere

Tuula Rintamäki työskentelee Papula-Nevinpatissa sekä eurooppa- että US-patenttiasiamiehenä. Hän on ollut Papula-Nevinpatin palveluksessa vuodesta 2021 lähtien asemapaikkanaan Tampereen toimipisteemme.

Tuulalla on pitkä ja laaja-alainen kokemus patenttiasiamiehen työstä. Lisäksi hänellä on kokemusta USA:n patenttiviraston käytännöistä. Työssään hän arvioi keksintöjä, laatii patenttihakemuksia, hoitaa hakemusten patentointiprosesseja, tekee tutkimuksia ja neuvoo asiakkaita loukkausasioissa sekä erilaisissa IPR-kysymyksissä.

Tuula on hoitanut monipuolisesti niin mekaniikkaan kuin tietoliikennetekniikkaankin liittyviä toimeksiantoja. Hänellä on kokemusta liikkuvista työkoneista, koneohjauksesta, konepaja- ja valmistustekniikasta, rakennusalan ratkaisuista, kaivoslaitteista, ajoneuvoista ja niiden lisälaitteista, voimansiirtoratkaisuista ja voimalaitteista, poltto- ja kattilatekniikasta, muovien prosessointilaitteista ja liikenteen ohjausjärjestelmistä.

Erityisosaaminen

5G, Biopolttoaineet, Energiantuotantomenetelmät, Ilmanvaihtotekniikka, Kuvantaminen, Langattomat verkot, Liikkuvat työkoneet, Ohjelmistot, Pakkaustekniikka, Polymeeritekniikka, Puettava tai ihmisintegroitu elektroniikka, Puhelimet, RF-tekniikka, Valmistustekniikka, Verkot, Voimalaitteet, Ympäristötekniikka

Assistentti

Tove Termonen

etunimi.sukunimi@papula-nevinpat.com

Tekniikan alat

Automaatiotekniikka
Elektroniikka
Energiatekniikka
Konetekniikka
Lääketieteellinen tekniikka
Materiaalitekniikka
Matkaviestintekniikka
Mekaniikka
Prosessitekniikka
Radiotekniikka
Rakennustekniikka
Tietoliikenne- ja viestintätekniikka
Tietotekniikka ja ohjelmistot

Kielitaito

Suomi, englanti, ruotsi ja saksa

Koulutus

Diplomi-insinööri, Tampereen teknillinen korkeakoulu

Jäsenyydet

SPAY, epi