YLITALO MATTI

Eurooppapatenttiasiamies

Matti Ylitalo työskentelee Papula-Nevinpatissa eurooppapatenttiasiamiehenä. Hän aloitti Papula-Nevinpatin palveluksessa vuonna 2018 asemapaikkanaan Tampereen toimipisteemme.

Matilla on yli 20 vuoden kokemus patenttiasiamiehen työstä. Hän on tunnistanut ja arvoinut keksintöjä, tehnyt tutkimuksia, laatinut ja hoitanut patentti- ja hyödyllisyysmallihakemuksia, ollut mukana väite- ja loukkausasioissa sekä laatinut lausuntoja, IPR-ohjesääntöjä ja -strategioita.

Matti on hoitanut pääasiassa kone-, materiaali- ja prosessitekniikkaan liittyviä toimeksiantoja. Kokemusta on karttunut muun muassa tehdasautomaatio- ja kappaleenkäsittelyjärjestelmistä, ajoneuvoista ja niiden lisälaitteista, voimansiirtoratkaisuista ja voimalaitteista, suodatinlaitteista, poltto- ja kattilatekniikasta, muovien prosessointilaitteista, pinnoitustekniikoista, lääketieteen instrumenteista sekä antenniratkaisuista. Lisäksi Matilla on kokemusta muovimateriaalien sovellutuksista esimerkiksi lääketieteen ja elektroniikkateollisuuden käyttöön. Matti käy myös mielellään kouluttamassa asiakkaitamme IPR-asioissa.

Assistentti

Tove Termonen

etunimi.sukunimi@papula-nevinpat.com

Erityisosaaminen

Energiatuotantomenetelmät
Konetekniikka
Materiaalitekniikka
Rakennustekniikka
Prosessitekniikka
Polttotekniikka
Voimalaitteet
Mekaaniset rakenteet
Lääketieteelliset laitteet ja tuotteet
Antennitekniikka
Tehdasautomaatio- ja kappaleenkäsittelyjärjestelmät
Polymeerien työstökoneet ja -laitteet

Kielitaito

Suomi, englanti

Koulutus

Diplomi-insinööri, Tampereen teknillinen korkeakoulu