IPR-tarvekartoitus, -tutkimukset ja strateginen neuvonta

Keksinnön suojaaminen alkaa jo tuotekehitysvaiheessa. Autamme arvioimaan, kuinka suojattavissa ideasi on sekä neuvomme oikean suojausstrategian valitsemisessa.

Teollisoikeuksien hakeminen ja rekisteröinti

Patentti, hyödyllisyysmalli, tavaramerkki vai mallioikeus? Valitsemme kanssasi oikeat suojauskeinot ja teemme hakemuksesta mahdollisimman vahvan.

Teollisoikeuksien valvonta, hyödyntäminen ja konfliktit

Tuoteväärennösten, piraattikopioiden tai muiden loukkausten tapauksissa valvomme ja puolustamme aina etuasi ja oikeuksiasi.

IPR-palvelut: Ideasta yksinoikeudeksi

Suojaamme ja puolustamme maailmanlaajuisesti asiakkaamme oikeuksia mm. patenteilla, hyödyllisyysmalleilla, tavaramerkeillä ja mallioikeudella. Olemme yhdistäneet teknisen, toimiala- sekä lainsäädännön osaamisen ja luoneet asiantuntijaorganisaation, joka suojaa asiakkaiden oikeuksia tehokkaasti ja luotettavasti. Suojausta varten on lisäksi ymmärrettävä kansainväliset järjestelmät ja käytännöt.

Tuntemuksemme kattaa laajasti tekijänoikeutta koskevan lainsäädännön, ja tarjoamme monipuolista apua asiakkaillemme erilaisissa tekijänoikeusasioissa

Tavoitteenamme on tehdä monimutkaisista asioista helppoja. Lähtökohtana on aina asiakkaan liiketoiminta.

Osaamisemme Venäjällä ja tuntemuksemme venäläisistä toimintatavoista on saanut kansainvälistä tunnustusta ja arvostusta.

Suora edustuksemme tuo kustannussäästöjä asiakkaallemme. Suomessa, Venäjällä, Ukrainassa, Valko-Venäjällä, Kazakstanissa, Uzbekistanissa sekä Euroopan patenttivirastossa (EPO), Euraasian patenttivirastossa (EAPO) ja Euroopan unionin teollisoikeuksien virastossa (EUIPO) edustamme asiakastamme henkilökohtaisesti.

Asiamiesverkostomme kautta hoidamme toimeksiannot suoran edustusalueemme ulkopuolellakin.

Lue lisää