Kemiamedia: Syötävä syntyy bioreaktorissa – ”Tulevaisuuden ruoka pitää nähdä toisin”

28.11.2022

Papula-Nevinpat järjesti IPR-huippuseminaarin 5.10.2022 Musiikkitalolla, ja puhumassa oli Nordic Foodtech VC -rahaston perustaja ja sijoitusjohtaja Lauri Reuter, biotekniikan tohtori ja entinen VTT:n tutkija.

Lauri Reuter puhui seminaarissamme maapallon ruokajärjestelmän kestävästä uudistamisesta.

Lue Kemiamedian artikkeli Laurin puheenvuorosta täällä.

 

Ajankohtaista

Worklife at Papula-Nevinpat: Lisa Gawriyski

Lue patenttiasiantuntijamme Lisa Gawriyskin ajatuksia patenttiasiamiehen työstä ja mikä siitä tekee kiehtovan!

Worklife at Papula-Nevinpat: Tiina Kostian

IP-lakimiehemme Tiina Kostian kertoo IPR-urastaan ja mikä hänen työssään on parasta tällä hetkellä.

Valvotko tavaramerkkiäsi?

Miten varmistat, että brändisi säilyy vahvana pitkään? Lue vinkit Pauliina Heinen blogista.

Peppina Iivonen läpäisi tavaramerkkiasiamiestutkinnon

Lämpimät onnittelumme Peppina Iivoselle tavaramerkkiasiamiestutkinnon suorittamisesta!