Kemiamedia: Syötävä syntyy bioreaktorissa – ”Tulevaisuuden ruoka pitää nähdä toisin”

28.11.2022

Papula-Nevinpat järjesti IPR-huippuseminaarin 5.10.2022 Musiikkitalolla, ja puhumassa oli Nordic Foodtech VC -rahaston perustaja ja sijoitusjohtaja Lauri Reuter, biotekniikan tohtori ja entinen VTT:n tutkija.

Lauri Reuter puhui seminaarissamme maapallon ruokajärjestelmän kestävästä uudistamisesta.

Lue Kemiamedian artikkeli Laurin puheenvuorosta täällä.

 

Ajankohtaista

Papula-Nevinpat Kalevan kisojen pääyhteistyökumppani

Papula-Nevinpat on ylpeänä mukana tukemassa liikuntaa ja urheilua kesäkuussa Vaasassa järjestettävissä Kalevan kisoissa 27. – 30.6.2024. Toimimme muun muassa laji-isäntänä miesten ja naisten kolmiloikassa.

Miika Tupala ja Juha Voutilainen kutsuttu Papula Oy:n uusiksi osakkaiksi

Eurooppapatenttiasiamies, DI Miika Tupala ja eurooppapatenttiasiamies, TkT Juha Voutilainen on kutsuttu IPR-toimisto Papula Oy:n uusiksi osakkaiksi 13.6.2024 alkaen.

Worklife at Papula-Nevinpat: Peppina Iivonen

Peppina Iivonen työskentelee Papula-Nevinpatissa Trademark Specialistina. Mitä hänen työpäiviin kuuluu ja miten hän on päätynyt IPR-alalle.

Patenttisuojaus digiaikana

Lue Laura Huhdanmäen blogista patenttisuojan haasteista ja eduista digiaikana, jossa teknologia kehittyy nopeasti ja ylittää kansalliset rajat.