Linda Norrgård nimitetty Papula-Nevinpatin johtoryhmään

1.11.2022

Eurooppapatenttiasiamies, DI Linda Norrgård, Director, on nimitetty 6.10.2022 alkaen Papula-Nevinpatin johtoryhmän jäseneksi. Linda raportoi toimitusjohtaja Markku Simmelvuolle.

”Toivotamme Lindan ilolla mukaan johtoryhmään. Hänen monipuolinen kokemuksensa asiakastyöskentelystä luo erinomaiset edellytykset liiketoimintamme jatkuvaan kehitykseen”, sanoo toimitusjohtaja Markku Simmelvuo.

Linda jatkaa kemian prosessi- ja tekniikkatiimin sekä idän tiimin vetäjänä. Linda on ollut 1.4.2019 lähtien Papula-Nevinpatin palveluksessa, ja tehnyt valtaosan työurastaan suomalaisissa patenttitoimistoissa.

Ajankohtaista

Yhtenäispatenttijärjestelmä astuu voimaan 1.6.2023 – 17 maata yhdellä patentilla

Saksa on ratifioinut 17.2.2023 sopimuksen, joka koskee uutta eurooppalaista yhteistä patenttituomioistuinta (Unified Patent Court, UPC), ja siten kauan odotettu yhtenäispatenttijärjestelmä astuu voimaan 1.6.2023.

Worklife at Papula-Nevinpat: Katja Väinöläinen

Trademark Specialist Katja Väinöläinen kertoo urastaan ja miten hän huolehtii hyvinvoinnistaan.

Patenttiasiamies munkkimaakarina rekrymessuilla

Olimme mukana Yrityspäivillä kertomassa työstämme ja eri tehtävistä, joita tarjoamme! Lue lisää Miika Tupalan blogikirjoituksesta.

Pk-yritys: Nyt voit hakea tukea teollisoikeuksien maksuihin ja kuluihin

Nyt kannattaa laittaa kuntoon tavaramerkki-, patentti- ja mallioikeussuojaukset, sillä vuoden 2023 aikana pienet ja keskisuuret yritykset voivat jälleen saada EUIPOn myöntämää tukea.