Linda Norrgård nimitetty Papula-Nevinpatin johtoryhmään

1.11.2022

Eurooppapatenttiasiamies, DI Linda Norrgård, Director, on nimitetty 6.10.2022 alkaen Papula-Nevinpatin johtoryhmän jäseneksi. Linda raportoi toimitusjohtaja Markku Simmelvuolle.

”Toivotamme Lindan ilolla mukaan johtoryhmään. Hänen monipuolinen kokemuksensa asiakastyöskentelystä luo erinomaiset edellytykset liiketoimintamme jatkuvaan kehitykseen”, sanoo toimitusjohtaja Markku Simmelvuo.

Linda jatkaa kemian prosessi- ja tekniikkatiimin sekä idän tiimin vetäjänä. Linda on ollut 1.4.2019 lähtien Papula-Nevinpatin palveluksessa, ja tehnyt valtaosan työurastaan suomalaisissa patenttitoimistoissa.

Ajankohtaista

Worklife at Papula-Nevinpat: Päivi Rämä

Projektipäällikkömme Päivi Rämä kertoo urastaan ja mikä on parasta hänen työssään juuri nyt.

DI Charlotta Weber on nimitetty Papula-Nevinpatiin patenttiasiantuntijaksi 4.11.2022 alkaen

DI Charlotta Weber vahvistaa Papula-Nevinpatin kemia ja prosessitekniikka -tiimiä 4.11.2022 alkaen. Charlotta on aikaisemmin työskennellyt patenttiasiamiestraineenä.

Linda Norrgård nimitetty Papula-Nevinpatin johtoryhmään

Eurooppapatenttiasiamies DI, Linda Norrgård, Director, on nimitetty 6.10.2022 alkaen Papula-Nevinpatin johtoryhmän jäseneksi. Linda raportoi toimitusjohtaja Markku Simmelvuolle.

Worklife at Papula-Nevinpat: Juha Voutilainen

Juha Voutilaisen nuoruuden haaveammatti oli perheenisä. Tämä toteutui, mutta minkälainen on Juhan ammatillinen työ - lue lisää Juhan uratarinasta.