Miika Tupala ja Juha Voutilainen kutsuttu Papula Oy:n uusiksi osakkaiksi

13.6.2024

Eurooppapatenttiasiamies, DI Miika Tupala ja eurooppapatenttiasiamies, TkT Juha Voutilainen on kutsuttu IPR-toimisto Papula Oy:n uusiksi osakkaiksi 13.6.2024 alkaen.

Miika Tupala on työskennellyt Papula-Nevinpatin Tampereen toimistossa vuodesta 2019 lähtien. Hänellä on laaja kansainvälinen kokemus keksintöjen tunnistamisesta ja arvioimisesta, patenttihakemusten laatimisesta ja käsittelystä, lisensoinnista sekä patenttioikeudenkäynneistä.

”On hienoa jatkaa työtä asiakkaidemme keksintöjen suojaamiseksi sekä olla nyt osakkaan roolissa mukana kehittämässä toimintaamme – erityisesti kasvavassa Tampereen toimistossamme”, sanoo Miika Tupala.

Juha Voutilainen on aloittanut Papula-Nevinpatissa vuonna 2016. Juhalla on vankka osaaminen patenttihakemusten laadinnasta, patentointiprosesseista ja toimintavapauskysymyksistä. Hän on myös toiminut nanofysiikan alalla tutkijana sekä PRH:ssa tutkija- ja neuvontainsinöörinä.

”Olen kokenut Papula-Nevinpatin poikkeuksellisen osuvaksi työpaikaksi, joten osakaskutsun saatuani päätös oli helppo. Arvostan suuresti saada työskennellä yhteisössä, jonka toiminnan johtotähtinä ovat asiantuntemus sekä asiakkaan etu – ja näiden ohjaamana jatkan nyt myös eteenpäin”, näkee Juha Voutilainen.

”Papula-Nevinpatin asiantuntijapalveluiden kysyntä on hyvässä kasvussa, mikä luo mahdollisuuksia sekä henkilöstöllemme että asiakkaillemme. Uudet osakkaamme Miika ja Juha ovat osoittaneet erityistä ansioitumista työssään sekä ovat sitoutuneita yhteisiin arvoihimme”, toteaa toimitusjohtaja Markku Simmelvuo.

Papula Oy:ssä on nyt yhteensä 22 osakasta.

Lämpimät onnittelut uusille osakkaillemme Miikalle ja Juhalle!

 

Ajankohtaista

Papula-Nevinpat Kalevan kisojen pääyhteistyökumppani

Papula-Nevinpat on ylpeänä mukana tukemassa liikuntaa ja urheilua kesäkuussa Vaasassa järjestettävissä Kalevan kisoissa 27. – 30.6.2024. Toimimme muun muassa laji-isäntänä miesten ja naisten kolmiloikassa.

Miika Tupala ja Juha Voutilainen kutsuttu Papula Oy:n uusiksi osakkaiksi

Eurooppapatenttiasiamies, DI Miika Tupala ja eurooppapatenttiasiamies, TkT Juha Voutilainen on kutsuttu IPR-toimisto Papula Oy:n uusiksi osakkaiksi 13.6.2024 alkaen.

Worklife at Papula-Nevinpat: Peppina Iivonen

Peppina Iivonen työskentelee Papula-Nevinpatissa Trademark Specialistina. Mitä hänen työpäiviin kuuluu ja miten hän on päätynyt IPR-alalle.

Patenttisuojaus digiaikana

Lue Laura Huhdanmäen blogista patenttisuojan haasteista ja eduista digiaikana, jossa teknologia kehittyy nopeasti ja ylittää kansalliset rajat.