Papula-Nevinpat Kalevan kisojen pääyhteistyökumppani

13.6.2024

Papula-Nevinpat on ylpeänä mukana tukemassa liikuntaa ja urheilua kesäkuussa Vaasassa järjestettävissä Kalevan kisoissa 27. – 30.6.2024. Papula-Nevinpat toimii muun muassa laji-isäntänä miesten ja naisten kolmiloikassa.

”Kalevan kisat on yksi seuratuimpia urheilutapahtumia Suomessa, ja on hienoa olla mukana tukemassa suomalaista liikuntaa ja urheilua sekä erityisesti alueen lapsi- ja nuorisoyleisurheilua”, kertoo Linda Norrgård, johtaja ja eurooppapatenttiasiamies Papula-Nevinpatista. Linda on itsekin entinen yleisurheilija.

”Yrityksessämme arvostamme hyvinvointia ja liikunnan tuomaa iloa, ja haluamme edistää näitä arvoja tukemalla paikallisia urheilutapahtumia. Kunnioitamme suomalaisten urheiluseurojen pitkäjänteistä panostusta lapsiin ja nuoriin. Pitkäjänteisyys on tärkeää myös teollisoikeuksia suojatessa”, jatkaa Linda.

Papula-Nevinpatilla on Kalevan kisoissa oma teltta kisatorilla, jonne toivotamme yleisöä tervetulleeksi ja myös kuulemaan lisää teollisoikeuksien tärkeydestä yrityksille toimialasta riippumatta.

Lue lisää yleisurheilun SM-kisoista täältä.

Kalevan kisat on vuosittain järjestettävä yleisurheilun Suomen mestaruuskilpailu, jonka pitopaikkakunta vaihtelee. Ensimmäiset yleisurheilun Suomen mestaruuskilpailut pidettiin Tampereella vuonna 1907. Tämänvuotisten Kalevan kisojen tuotto menee lyhentämättömänä kisojen järjestäjinä toimivien Vaasan ja Mustasaaren yleisurheiluseurojen toimintaan ja sen kehittämiseen.

 

Ajankohtaista

Papula-Nevinpat Kalevan kisojen pääyhteistyökumppani

Papula-Nevinpat on ylpeänä mukana tukemassa liikuntaa ja urheilua kesäkuussa Vaasassa järjestettävissä Kalevan kisoissa 27. – 30.6.2024. Toimimme muun muassa laji-isäntänä miesten ja naisten kolmiloikassa.

Miika Tupala ja Juha Voutilainen kutsuttu Papula Oy:n uusiksi osakkaiksi

Eurooppapatenttiasiamies, DI Miika Tupala ja eurooppapatenttiasiamies, TkT Juha Voutilainen on kutsuttu IPR-toimisto Papula Oy:n uusiksi osakkaiksi 13.6.2024 alkaen.

Worklife at Papula-Nevinpat: Peppina Iivonen

Peppina Iivonen työskentelee Papula-Nevinpatissa Trademark Specialistina. Mitä hänen työpäiviin kuuluu ja miten hän on päätynyt IPR-alalle.

Patenttisuojaus digiaikana

Lue Laura Huhdanmäen blogista patenttisuojan haasteista ja eduista digiaikana, jossa teknologia kehittyy nopeasti ja ylittää kansalliset rajat.