Sinun yksinoikeutesi

Papula-Nevinpat

Papula-Nevinpat on sataprosenttisesti suomalaisessa omistuksessa oleva yritys, joka perustettiin Suomeen vuonna 1975. Palvelemme satoja asiakkaita aina startupeista globaaleihin Fortune 500 -yrityksiin sekä Suomessa että ulkomailla mukaanlukien Yhdysvallat ja Kiina. Olemme yksi Suomen suurimmista tavaramerkki-, malli- ja patenttitoimistoista. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä, muut Suomen toimistomme sijaitsevat Lappeenrannassa, Tampereella ja Porissa.

 

Papula-Nevinpatin tarina

Patenttineuvos Antti Papula (1943 – 2005) perusti yrityksemme Helsinkiin vuonna 1975.

Hän näki jo silloin teollisoikeuksiin liittyvien palveluiden lisääntyvän tarpeen ja alan tulevan muutoksen. Hän lähti määrätietoisesti rakentamaan yritystä, jonka johtotähtenä kaikessa toiminnassa on asiakkaan etu.

Tähän määrätietoisuuteen yrityksemme arvot pohjautuvat. Arvomme ohjaavat tapaamme työskennellä asiakkaidemme kanssa ja kohdata toinen toisemme työyhteisössämme. Papula-Nevinpatin arvot tarkoittavat keskinäistä luottamusta ja positiivista työyhteisöä, henkilökohtaista kehittymistä työssä ja ihmisinä, edistyksellisyyttä sekä asiakkaan etua ja menestystä kaikessa tekemisessä, kuten perustajamme jo yrityksen alkutaipaleella linjasi.

Papula-Nevinpatin arvot

Me yhdessä

Arvostamme toisiamme ja asiakkaitamme ihmisinä, työntekijöinä ja asiantuntijoina. Vahvistamme ja ylläpidämme keskinäistä luottamusta. Pidämme yllä positiivista työilmapiiriä sekä autamme ja kannustamme toisiamme.

Asiantuntemus

Kannustamme ja arvostamme oman työmme ja itsemme kehittämistä. Tunnemme ylpeyttä työmme laadusta. Jaamme tietoa aktiivisesti työyhteisössämme. Sitoudumme parhaaseen laatu- ja palvelutasoon.

Edistyksellisyys

Uskallamme olla rohkeita ja etsimme parhaat ja innovatiiviset ratkaisut kaikkiin tilanteisiin. Ponnistelemme luodaksemme markkinoilla erottuvia ja niitä uudistavia palveluita.

Asiakkaan etu ja menestys

Johtotähtenä kaikessa toiminnassamme on asiakkaan etu. Ammattitaitomme, kokemuksemme ja näkemyksemme tuottavat arvoa asiakkaillemme. Haluamme olla pitkäaikainen ja aito kumppani. Asiakkaamme menestys on myös meidän menestyksemme.

Vastuullisuus Papula-Nevinpatissa

Meillä Papula-Nevinpatissa vastuullisuus tarkoittaa sitä, että toimimme ammattitaitoisesti, rehellisesti ja eettisesti joka päivä. Papula-Nevinpatissa vastuullisuuden ydinarvoja ovat vastuullinen liiketoiminta, ympäristövaikutusten hallinta sekä vastuu henkilöstöä kohtaan ja yhteiskunnallinen osallistuminen.

Jäsenyytemme

Osallistumalla teollisoikeudelliseen järjestötoimintaan Papula-Nevinpat on mukana vaikuttamassa alan muutoksiin. Saamme uusimmat tiedot asiakkaidemme käyttöön tuoreeltaan. Erityisesti Venäjän ja Euraasian teollisoikeusasiantuntijoina olemme kysyttyjä luennoitsijoita ja kirjoittajia. Seuraamme tiiviisti alan kehitystä osallistumalla myös järjestöjen konferensseihin ja koulutustapahtumiin..