Papula-Nevinpatin IPR-huippuseminaari 27.9.2012 – Teollisoikeuksien merkitys yrityksen liiketoiminnassa

9.10.2012
Tämän vuoden aamupäivän IPR-huippuseminaarimme kokosi Finlandia-talon Verandaan yli 100 osallistujaa, jotka koostuivat suureksi osaksi yrityksen IPR-asioista vastaavista, innovaatio- ja kehitysjohtajista sekä lakimiehistä.

Tänäkin vuonna ohjelman anti oli monipuolinen ja puheenvuorot herättivät uusia ajatuksia. Osallistujat kehuivat erityisesti onnistunutta kokonaisuutta, hyviä esiintyjiä sekä verkostoitumismahdollisuuksia.

Ajankohtaista

Kemiamedia: Syötävä syntyy bioreaktorissa – ”Tulevaisuuden ruoka pitää nähdä toisin”

Papula-Nevinpat järjesti IPR-huippuseminaarin 5.10.2022 Musiikkitalolla, ja puhumassa oli Nordic Foodtech VC -rahaston perustaja ja sijoitusjohtaja Lauri Reuter, joka puhui maapallon ruokajärjestelmän kestävästä uudistamisesta.

Worklife at Papula-Nevinpat: Päivi Rämä

Projektipäällikkömme Päivi Rämä kertoo urastaan ja mikä on parasta hänen työssään juuri nyt.

DI Charlotta Weber on nimitetty Papula-Nevinpatiin patenttiasiantuntijaksi 4.11.2022 alkaen

DI Charlotta Weber vahvistaa Papula-Nevinpatin kemia ja prosessitekniikka -tiimiä 4.11.2022 alkaen. Charlotta on aikaisemmin työskennellyt patenttiasiamiestraineenä.

Linda Norrgård nimitetty Papula-Nevinpatin johtoryhmään

Eurooppapatenttiasiamies DI, Linda Norrgård, Director, on nimitetty 6.10.2022 alkaen Papula-Nevinpatin johtoryhmän jäseneksi. Linda raportoi toimitusjohtaja Markku Simmelvuolle.