Patenttiasiamies Linda Norrgård aloittaa Papula-Nevinpatin kemia- ja prosessitekniikka -tiimissä 1.4.2019

1.4.2019

Patenttiasiamies, DI Linda Norrgård vahvistaa Papula-Nevinpatin IPR-huippuasiantuntijoiden joukkoa 1.4.2019 alkaen. Linda on vaikuttanut patenttialalla jo vuodesta 2008 lähtien, ja hän on tehnyt valtaosan työurastaan suomalaisissa patenttitoimistoissa.

Lindalla on vankka kokemus keksintöjen kaikista suojaamisvaiheista. Hänellä on myös laaja-alainen kokemus riita-asioiden hoitamisesta, kuten väite- ja valituskäsittelyistä sekä Suomessa (Markkinaoikeudessa) että Euroopan patenttivirastossa. Linda on hoitanut laajasti kemian alaan liittyviä keksintöjä. Hänen erityisalojaan ovat polymeeriteknologia, orgaaninen kemia (lääkeainekemia) sekä prosessi- ja elintarviketeknologia.

Linda on toiminut viime vuosien aikana läheisesti myös startup-yritysten kanssa, minkä ansiosta hänellä on hyvä ymmärrys siitä, mitkä IPR-asiat askarruttavat aloittelevia yrityksiä.

”Odotan innolla aloitustani Papula-Nevinpatin kemia ja prosessitekniikka -tiimissä, josta olen kuullut pelkästään hyvää. Toivon, että vahvuuteni ja osaamiseni täydentävät tiimiä sopivasti. IPR-ala on muuttunut paljon viime vuosien aikana ja tulevaisuudessa vielä enemmän. Toivonkin, että pääsen myös vaikuttamaan IPR-alan kehitykseen ja pohtimaan, minkälaisia palveluita ja minkälaista osaamista alallamme tarvitaan, jotta voimme tuottaa entistä enemmän lisäarvoa yritysten liiketoimintaan kilpailukyvyn vahvistamiseksi”, sanoo Linda Norrgård.

”Toivotamme Lindan lämpimästi tervetulleeksi tiimiimme. Linda tuo meille monipuolista kokemusta kemian alan patentoinnista sekä riita-asioista ja näkemystä mm. startup-yritysten IPR-asioiden hoitoon ja strategioihin”, kommentoi kemia ja prosessitekniikka –tiimin vetäjä Satu Lehesranta.

Ajankohtaista

Haemme patenttiasiamiestä tai patenttiasiamiestraineeta

Tervetuloa suojaamaan keksintöjä kanssamme! Haemme nyt lisävahvistusta Mekaniikka ja fysiikka -patenttiasiamiestiimiimme Helsingin tai Tampereen toimistollemme. Voit olla jo työskennellyt alalla tai tässä voi olla sinulle uuden urapolun alku.

Kemiamedia: Syötävä syntyy bioreaktorissa – ”Tulevaisuuden ruoka pitää nähdä toisin”

Papula-Nevinpat järjesti IPR-huippuseminaarin 5.10.2022 Musiikkitalolla, ja puhumassa oli Nordic Foodtech VC -rahaston perustaja ja sijoitusjohtaja Lauri Reuter, joka puhui maapallon ruokajärjestelmän kestävästä uudistamisesta.

Worklife at Papula-Nevinpat: Päivi Rämä

Projektipäällikkömme Päivi Rämä kertoo urastaan ja mikä on parasta hänen työssään juuri nyt.

DI Charlotta Weber on nimitetty Papula-Nevinpatiin patenttiasiantuntijaksi 4.11.2022 alkaen

DI Charlotta Weber vahvistaa Papula-Nevinpatin kemia ja prosessitekniikka -tiimiä 4.11.2022 alkaen. Charlotta on aikaisemmin työskennellyt patenttiasiamiestraineenä.