Haemme patenttiasiamiehiä tai patenttiasiamieheksi tähtääviä

1.11.2018

Tervetuloa suojaamaan keksintöjä kanssamme!

Tervetuloa yli sadan asiantuntijan joukkoomme. Toimimme maailmaa muokkaavien teknologioiden ja ideoiden eturintamassa suojaamalla ja puolustamalla asiakkaidemme teollisoikeuksia. Olemme moderni työyhteisö, joka panostaa toimintojensa kehittämiseen. Pidämme henkilökunnastamme hyvää huolta ja tarjoamme reilut edut.

Patenttiasiamies tai patenttiasiamieheksi tähtäävä

Kiehtooko sinua tekniikka ja juridiikka? Entä jatkuva oppiminen läpi työuran?

Patenttiasiamies seuraa näköalapaikalta tekniikan uusimpia tuulia ja yhdistää itsenäisen asiantuntijuuden tiimityöhön ja asiakaspalveluun. Patenttiasiamies auttaa asiakkaitamme suojaamaan heidän keksintönsä niin Suomessa kuin ulkomaillakin sekä neuvoo ja edustaa heitä mahdollisissa ongelma- ja riitatilanteissa.

Haemme nyt lisävahvistuksiksi osaavia ja motivoituneita patenttiasiamiehiä Helsingin tai Tampereen toimistollemme. Arvostamme kokemusta ja erityisesti sitä, jos olet jo suorittanut eurooppapatenttiasiamiestutkinnon (EQE) tai vähintään osan siitä ja olet päättänyt viedä urakan loppuun saakka.

Olemme kiinnostuneet sinusta myös, jos et vielä ole patenttiasiamies, mutta näet siinä tulevan ammattisi ja haluat pätevöityä patenttiasiamieheksi työssä oppimisen ja kouluttautumisen kautta. Sopiva pohjakoulutus on esimerkiksi diplomi-insinööri, filosofian maisteri tai tekniikan tai filosofian tohtori. Hyvä lähtökohta patenttiasiamieheksi pätevöitymiselle on aiempi kokemus patenttialalta esimerkiksi PRH:n tutkijainsinöörinä tai teollisuuden patentti-insinöörinä. Jos sinulla ei vielä ole aiempaa patenttialan kokemusta, tarjoamme mahdollisuutta osallistua patenttiasiamiestrainee-ohjelmaamme. Kokemustaustastasi riippumatta valmius jatkuvaan oppimiseen on itsestään selvä edellytys ja kiinnostus juridiikkaan, kieleen ja asiakaspalveluun erinomaisia lisiä patenttiasiamiehen uraa ajatellen.

Olitpa valmis patenttiasiamies tai sellaiseksi tähtäävä, toivomme, että sinulla olisi teknistä osaamista esimerkiksi joillakin seuraavista aloista:

  • konetekniikka, esim. koneenrakennustekniikka, tuotantotekniikka, LVI-tekniikka, rakennustekniikka tai teknillinen mekaniikka
  • energiatekniikka
  • fysiikka
  • kemia, esim. orgaaninen tai epäorgaaninen kemia, analyyttinen kemia, polymeerikemia tai biokemia
  • prosessitekniikka
  • puunjalostustekniikka
  • materiaalitieteet.

Toivomme, että sujuvan suomen kielen lisäksi kirjoitat ja puhut hyvää englantia. Arvostamme myös muiden kielten osaamista.

Jos kiinnostuit, kerro meille motivaatiostasi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveestasi 23.11.2018 mennessä hakemuksella, johon liität mukaan ansioluettelosi. Lähetä nämä osoitteeseen moc.t1542425042apniv1542425042en-al1542425042upap@1542425042yrker1542425042.

Lisätietoja tehtävistä sinulle antavat Jukka Korhonen, p. 050 340 7319 (konetekniikka, energiatekniikka, fysiikka) ja Satu Lehesranta, p. 044 513 7287 (kemia, prosessitekniikka, puunjalostustekniikka, materiaalitieteet).

Tutustu meihin myös LinkedInissä ja Twitterissä käyttäjätunnuksella @PapulaNevinpat. Kokemuksia trainee-ohjelmastamme voit käydä lukemassa täältä.

Ajankohtaista

Älkää nyt tehkö tästä uudesta laista ainakaan huonompaa

Ellei yllätyksiä tule, saadaan Suomeen uusi tavaramerkkilaki voimaan vuoden 2019 alusta. Lakityöryhmän jäsenenä toiminut EU-tavaramerkkilakimies Jussi Mikkola kertoo blogissaan mikä kaikki on muuttumassa. Lue lisää!

Haemme patenttiassistentteja

Tarjoamme sinulle kansainvälisen työtehtävän, hyvän työnantajan sekä mukavan tiimin, johon on helppo tulla.

Kuinka patentin väitekäsittely etenee Venäjällä?

Myös Venäjällä on mahdollista yrittää kumota myönnetty patentti tekemällä väite Venäjän patenttiviraston Rospatentin valitusosastolle. Lue Erik Goussevin blogista väitekäsittelyn pelisäännöistä Venäjällä.

Haemme IT-asiantuntijaa

Tervetuloa yli sadan asiantuntijan joukkoomme osaksi IT-tiimiämme. Haemme nyt IT-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen IT-ympäristön kehitys- ja ylläpitotehtäviin sekä IT-tukitehtäviin.