Patenttiasiamies trainee-ohjelma

9.10.2017

Tervetuloa suojaamaan ideoita kanssamme!

Tervetuloa yli sadan asiantuntijan joukkoon. Toimimme maailmaa muokkaavien teknologioiden ja ideoiden eturintamassa. Olemme moderni työyhteisö, joka panostaa toimintojensa kehittämiseen. Pidämme henkilökunnastamme hyvää huolta ja tarjoamme reilut edut.

Patenttiasiamies trainee-ohjelma

Kiehtooko sinua tekniikka ja juridiikka? Entä jatkuva oppiminen läpi työhistorian?
Patenttiasiamiehen työssä liikut tekniikan uusimpien tuulien mukana ja yhdistät asiantuntijatyön tiimi- ja asiakastyöhön. Me suojaamme tekniset keksinnöt ja konsultoimme asiakkaitamme erilaisissa teollisoikeusasioissa.

Olemme käynnistäneet Papula-Nevinpatilla noin vuoden kestävän palkallisen trainee-ohjelman, jolla haluamme kouluttaa joukkoomme uusia patenttiasiamiehiä.

Etsimme ohjelmaamme nyt patenttialasta kiinnostuneita. Kasvatamme sinusta alan ammattilaisen, joka suojaa asiakkaamme keksintöjä itsenäisesti. Asiamiehenä neuvot ja edustat asiakastamme mahdollisissa ongelma- ja riita-asioissa sekä Suomessa että ulkomailla. Jotta pystyt paneutumaan trainee-ohjelmaan täysipainoisesti, toivomme, että olisit jo valmistumisvaiheessa tai vastavalmistunut. Trainee-ohjelman aloitus joustaa tarpeen mukaan.

Toivomme, että sinulla olisi tuntemusta jostakin seuraavista tekniikoista:

  • Konetekniikka (esim. LVI-, materiaali- tai rakennustekniikka)
  • Mittaustekniikka
  • Energiatekniikka
  • Fysiikka
  • Sähkövoimatekniikka
  • Prosessitekniikka
  • Ympäristötekniikka
  • Puunjalostustekniikka

Sopiva koulutuspohja on esimerkiksi diplomi-insinööri tai filosofian maisteri.

Haluamme kuulla sinusta lisää. Kerro meille motivaatiostasi ja osaamisestasi hakemuskirjeessäsi ja liitä mukaan ansioluettelosi 24.10. mennessä, ja lähetä nämä osoitteeseen  moc.t1508660443apniv1508660443en-al1508660443upap@1508660443yrker1508660443. Olemme sinuun yhteydessä viikkojen 43-46 aikana. Lisätietoja tehtävästä sinulle antavat Markku Simmelvuo 040 545 4484 ja Jukka Korhonen 050 340 7319.

Tutustu meihin nettisivuillamme www.papula-nevinpat.fi, LinkedInissä ja Twitterissä käyttäjätunnuksella @PapulaNevinpat.

Ajankohtaista

Uudistuksia Venäjän virallisissa maksuissa

Venäjällä on otettu 6.10.2017 käyttöön uudet viralliset patentti-, mallisuoja- ja tavaramerkkimaksut.

Patenttiasiamies trainee-ohjelma

Olemme käynnistäneet Papula-Nevinpatilla noin vuoden kestävän palkallisen trainee-ohjelman, jolla haluamme kouluttaa joukkoomme uusia patenttiasiamiehiä.

Skyr on skyriä

Tarinan voimaa korostetaan markkinointia edistävänä tekijänä ja brändinrakentajana. Joskus tarina voi kuitenkin kääntyä kertojaansa vastaan. Näin kävi islantilaisperäiselle Suomen maitotuotemarkkinoita valloittaneelle skyrille.

Terveysteknologia-alan kilpailu kiristyy: immateriaalioikeudet auttavat startupeja menestymään

Immateriaalioikeuksia intensiivisesti hyödyntävällä alalla, kuten terveysteknologiassa, on syytä miettiä oman ydinteknologiansa suojaus ja vähintään olla tietoinen muiden immateriaalioikeuksista, jos haluaa menestyä Suomessa ja kansainvälisesti.