Patenttiasiamies trainee-ohjelma

9.10.2017

Tervetuloa suojaamaan ideoita kanssamme!

Tervetuloa yli sadan asiantuntijan joukkoon. Toimimme maailmaa muokkaavien teknologioiden ja ideoiden eturintamassa. Olemme moderni työyhteisö, joka panostaa toimintojensa kehittämiseen. Pidämme henkilökunnastamme hyvää huolta ja tarjoamme reilut edut.

Patenttiasiamies trainee-ohjelma

Kiehtooko sinua tekniikka ja juridiikka? Entä jatkuva oppiminen läpi työhistorian?
Patenttiasiamiehen työssä liikut tekniikan uusimpien tuulien mukana ja yhdistät asiantuntijatyön tiimi- ja asiakastyöhön. Me suojaamme tekniset keksinnöt ja konsultoimme asiakkaitamme erilaisissa teollisoikeusasioissa.

Olemme käynnistäneet Papula-Nevinpatilla noin vuoden kestävän palkallisen trainee-ohjelman, jolla haluamme kouluttaa joukkoomme uusia patenttiasiamiehiä.

Etsimme ohjelmaamme nyt patenttialasta kiinnostuneita. Kasvatamme sinusta alan ammattilaisen, joka suojaa asiakkaamme keksintöjä itsenäisesti. Asiamiehenä neuvot ja edustat asiakastamme mahdollisissa ongelma- ja riita-asioissa sekä Suomessa että ulkomailla. Jotta pystyt paneutumaan trainee-ohjelmaan täysipainoisesti, toivomme, että olisit jo valmistumisvaiheessa tai vastavalmistunut. Trainee-ohjelman aloitus joustaa tarpeen mukaan.

Toivomme, että sinulla olisi tuntemusta jostakin seuraavista tekniikoista:

  • Konetekniikka (esim. LVI-, materiaali- tai rakennustekniikka)
  • Mittaustekniikka
  • Energiatekniikka
  • Fysiikka
  • Sähkövoimatekniikka
  • Prosessitekniikka
  • Ympäristötekniikka
  • Puunjalostustekniikka

Sopiva koulutuspohja on esimerkiksi diplomi-insinööri tai filosofian maisteri.

Haluamme kuulla sinusta lisää. Kerro meille motivaatiostasi ja osaamisestasi hakemuskirjeessäsi ja liitä mukaan ansioluettelosi 24.10. mennessä, ja lähetä nämä osoitteeseen  moc.t1521656038apniv1521656038en-al1521656038upap@1521656038yrker1521656038. Olemme sinuun yhteydessä viikkojen 43-46 aikana. Lisätietoja tehtävästä sinulle antavat Markku Simmelvuo 040 545 4484 ja Jukka Korhonen 050 340 7319.

Tutustu meihin nettisivuillamme www.papula-nevinpat.fi, LinkedInissä ja Twitterissä käyttäjätunnuksella @PapulaNevinpat.

Ajankohtaista

Aamuseminaari 26.4.2018: Ajankohtaista USA:n ja Japanin patenttijärjestelmistä

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus tulla kuuntelemaan USA:n ja Japanin johtavien patenttitoimistojen puhujia, jotka tulevat kertomaan meille viimeisimmät ajankohtaiset asiat patenteista.

Ledit mylläävät valaistuksen ja siihen liittyvät teollisoikeudet

Patenttijärjestelmän nauttima arvostus riippuu ratkaisevasti siitä, kokevatko yritykset oikeudenmukaiseksi tavan, jolla patentit tuottavat omistajilleen hyötyä. Valaistusalalla kannattaisi nyt pitää bisnes kuumana mutta pää kylmänä, varsinkin IPR-asioissa.

Evening of Elegance –asiakastilaisuutemme Laura Mikkolan kanssa 19.5.2018 INTA-konferenssin yhteydessä Seattlessa

Isännöimme Evening of Elegance –asiakasillan pianisti Laura Mikkolan kanssa upeassa Benaroya Hallissa Seattlen keskustassa maailman suurimman tavaramerkkialan tapahtuman, INTA-konferenssin, yhteydessä.

Haemme patenttiasiamiehiä tai patenttiasiamieheksi tähtääviä

Etsimme nyt joukkoomme lisää innokkaita ja motivoituneita ammattilaisia. Olemme kiinnostuneet sinusta, olitpa sitten jo kokenut patenttiasiamies tai patenttiasiamieheksi tähtäämässä.