Patenttiasiamies trainee-ohjelma

9.10.2017

Tervetuloa suojaamaan ideoita kanssamme!

Tervetuloa yli sadan asiantuntijan joukkoon. Toimimme maailmaa muokkaavien teknologioiden ja ideoiden eturintamassa. Olemme moderni työyhteisö, joka panostaa toimintojensa kehittämiseen. Pidämme henkilökunnastamme hyvää huolta ja tarjoamme reilut edut.

Patenttiasiamies trainee-ohjelma

Kiehtooko sinua tekniikka ja juridiikka? Entä jatkuva oppiminen läpi työhistorian?
Patenttiasiamiehen työssä liikut tekniikan uusimpien tuulien mukana ja yhdistät asiantuntijatyön tiimi- ja asiakastyöhön. Me suojaamme tekniset keksinnöt ja konsultoimme asiakkaitamme erilaisissa teollisoikeusasioissa.

Olemme käynnistäneet Papula-Nevinpatilla noin vuoden kestävän palkallisen trainee-ohjelman, jolla haluamme kouluttaa joukkoomme uusia patenttiasiamiehiä.

Etsimme ohjelmaamme nyt patenttialasta kiinnostuneita. Kasvatamme sinusta alan ammattilaisen, joka suojaa asiakkaamme keksintöjä itsenäisesti. Asiamiehenä neuvot ja edustat asiakastamme mahdollisissa ongelma- ja riita-asioissa sekä Suomessa että ulkomailla. Jotta pystyt paneutumaan trainee-ohjelmaan täysipainoisesti, toivomme, että olisit jo valmistumisvaiheessa tai vastavalmistunut. Trainee-ohjelman aloitus joustaa tarpeen mukaan.

Toivomme, että sinulla olisi tuntemusta jostakin seuraavista tekniikoista:

  • Konetekniikka (esim. LVI-, materiaali- tai rakennustekniikka)
  • Mittaustekniikka
  • Energiatekniikka
  • Fysiikka
  • Sähkövoimatekniikka
  • Prosessitekniikka
  • Ympäristötekniikka
  • Puunjalostustekniikka

Sopiva koulutuspohja on esimerkiksi diplomi-insinööri tai filosofian maisteri.

Haluamme kuulla sinusta lisää. Kerro meille motivaatiostasi ja osaamisestasi hakemuskirjeessäsi ja liitä mukaan ansioluettelosi 24.10. mennessä, ja lähetä nämä osoitteeseen  moc.t1513270729apniv1513270729en-al1513270729upap@1513270729yrker1513270729. Olemme sinuun yhteydessä viikkojen 43-46 aikana. Lisätietoja tehtävästä sinulle antavat Markku Simmelvuo 040 545 4484 ja Jukka Korhonen 050 340 7319.

Tutustu meihin nettisivuillamme www.papula-nevinpat.fi, LinkedInissä ja Twitterissä käyttäjätunnuksella @PapulaNevinpat.

Ajankohtaista

Papula-Nevinpat ESA BIC -yrityshautomon IPR-kumppani

Papula-Nevinpat toimii ESA BIC -yrityshautomon IPR-kumppanina. Meillä on laaja ja monipuolinen kokemus startup-yritysten kanssa toimimisesta.

EAPOn ja SIPOn yhteinen PPH-hanke käyntiin 1.4.2018

Suosittelemme asiakkaillemme PPH-pilottiohjelman hyödyntämistä, mikäli edellytykset PPH-pyynnön tekemiseksi täyttyvät ja asiakas haluaa nopeuttaa hakemuksensa tutkimusvaihetta Euraasian patenttivirastossa.

Venäjä liittyy Haagin järjestelmään 28.2.2018

Geneven asiakirja tulee voimaan Venäjällä 28.2.2018, ja tästä päivästä lähtien venäläiset hakijat voivat käyttää Haagin järjestelmää suojatakseen mallinsa kaikissa Geneven asiakirjaan liittyneissä maissa jättämällä kansainvälisen mallirekisteröintihakemuksen WIPO:oon.

Vuoden IPR-huippuseminaari Clarion-hotellissa 15.11.2017

Haluamme kiittää loistavia puhujiamme ja ennen kaikkea vieraitamme seminaarimme onnistumisesta!