Patenttiasiamiestrainee

8.10.2021

Tervetuloa suojaamaan keksintöjä kanssamme! 

Tervetuloa yli sadan asiantuntijan joukkoomme. Toimimme maailmaa muokkaavien teknologioiden ja ideoiden eturintamassa suojaamalla ja puolustamalla asiakkaidemme teollisoikeuksia. Olemme moderni työyhteisö, joka panostaa toimintojensa kehittämiseen. Pidämme henkilökunnastamme hyvää huolta ja tarjoamme reilut edut. 

Patenttiasiamiestrainee ICT ja sähkötekniikka -tiimiin 

Kiehtooko sinua tekniikka ja juridiikka? Entä jatkuva oppiminen läpi työuran? 

Patenttiasiamies seuraa näköalapaikalta tekniikan uusimpia tuulia ja yhdistää itsenäisen asiantuntijuuden tiimityöhön ja asiakaspalveluun. Patenttiasiamies auttaa asiakkaitamme suojaamaan heidän keksintönsä niin Suomessa kuin ulkomaillakin sekä neuvoo ja edustaa heitä mahdollisissa ongelma- ja riitatilanteissa. 

Haemme nyt patenttiasiamieheksi tähtäävää innokasta oppijaa patenttiasiamiestrainee -ohjelmaamme. Sopiva pohjakoulutus on esimerkiksi diplomi-insinööri, filosofian maisteri tai tekniikan tai filosofian tohtori. Kokemustaustastasi riippumatta valmius jatkuvaan oppimiseen on itsestään selvä edellytys ja kiinnostus juridiikkaan, kieleen ja asiakaspalveluun erinomaisia lisiä patenttiasiamiehen uraa ajatellen. 

Katsomme hyödyksesi, jos sinulla on teknistä osaamista esimerkiksi joillakin seuraavista aloista. 

  • Matkaviestintekniikka, tietoliikennetekniikka ja tietoverkot  
  • Ohjelmistotekniikka  
  • Elektroniikka, esimerkiksi piiritekniikka tai sähkötekniikka  
  • Elektroniikka, esimerkiksi materiaali tai nanotekniikka, fysiikka 

Edellytämme, että sujuvan suomen kielen lisäksi kirjoitat ja puhut hyvää englantia. Arvostamme myös muiden kielten osaamista. 

Jos kiinnostuit, kerro meille motivaatiostasi ja osaamisestasi sekä palkkatoiveestasi 31.10.2021 mennessä hakemuksella, johon liität mukaan ansioluettelosi. Lähetä nämä osoitteeseen rekry@papula-nevinpat.com. 

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa ICT ja sähkötekniikka -tiiminvetäjä Tomi Konkonen p. 0407508072. 

Tutustu meihin myös LinkedInissä ja Twitterissä käyttäjätunnuksella @PapulaNevinpat. Trainee-ohjelmastamme voit käydä lukemassa kokemuksia nettisivuillamme https://www.papula-nevinpat.fi/avoimia-tyopaikkoja/. 

Ajankohtaista

Yhtenäispatenttijärjestelmä astuu voimaan 1.6.2023 – 17 maata yhdellä patentilla

Saksa on ratifioinut 17.2.2023 sopimuksen, joka koskee uutta eurooppalaista yhteistä patenttituomioistuinta (Unified Patent Court, UPC), ja siten kauan odotettu yhtenäispatenttijärjestelmä astuu voimaan 1.6.2023.

Worklife at Papula-Nevinpat: Katja Väinöläinen

Trademark Specialist Katja Väinöläinen kertoo urastaan ja miten hän huolehtii hyvinvoinnistaan.

Patenttiasiamies munkkimaakarina rekrymessuilla

Olimme mukana Yrityspäivillä kertomassa työstämme ja eri tehtävistä, joita tarjoamme! Lue lisää Miika Tupalan blogikirjoituksesta.

Pk-yritys: Nyt voit hakea tukea teollisoikeuksien maksuihin ja kuluihin

Nyt kannattaa laittaa kuntoon tavaramerkki-, patentti- ja mallioikeussuojaukset, sillä vuoden 2023 aikana pienet ja keskisuuret yritykset voivat jälleen saada EUIPOn myöntämää tukea.