IPR-webinaarisarja Tehokas IPR-suojaus: Menestyksen perusta – Osa 4: IPR-strategia
Tule mukaan neliosaiseen IPR-webinaarisarjaamme oppimaan, kuinka IP-oikeudet voivat vahvistaa yrityksesi kilpailukykyä! Syksyn aikana käsittelemme keksinnön matkaa patentiksi, tavaramerkkisuojan merkitystä, mallioikeuksien hyödyntämistä ja IPR-strategian kehittämistä. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus oppia alan huippuasiantuntijoilta ja saada käytännön vinkkejä IP-oikeuksien tehokkaaseen hyödyntämiseen.
Webinaarisarja on suunnattu
- startup- ja kasvuyrityksille
- pk-yrityksille
- IPR-yrityksen tavaramerkki-, brändi- ja lakiasioista vastaaville henkilöille sekä kaikille tavaramerkeistä kiinnostuneille
- IPR-asioista kiinnostuneille ammattilaisille
- sijoittajille
Jaksot
1. Patentit – lokakuu – to 24.10. klo 10 – 11
2. Tavaramerkit – marraskuu – to 14.11. klo 10 – 11
3. Mallit – joulukuu – to 12.12. klo 10 – 11
4. IPR-strategia – tammikuu – to 16.1. klo 10-11
Osa 4: IPR-strategia – Kilpailuedun vahvistaminen
Webinaarissa kuulet
- mitkä ovat IPR-strategian keskeiset elementit
- miksi asianmukainen IPR-strategia on tärkeä menestystekijä ja miten sitä voidaan hyödyntää tehokkaasti
- kuinka vahvistaa yrityksesi kilpailukykyä immateriaalioikeuksien (IPR), erityisesti patenttien avulla.
Puhujat
Jukka Korhonen
Jukka Korhonen työskentelee Papula-Nevinpatissa tiiminvetäjänä mekaniikka ja fysiikka -tiimissämme. Hän on eurooppapatenttiasiamies sekä yrityksen osakas.
Jukka on monipuolinen IPR-asiantuntija. Hän käy puhumassa teollisoikeuksiin liittyvistä asioista eri tilaisuuksissa, arvioi keksintöjä, laatii patenttihakemuksia ja hoitaa niiden patentointiprosesseja kansainvälisesti, antaa asiantuntijalausuntoja sekä neuvoo asiakkaitamme riita-asioissa ja oikeuskäsittelyissä.
Ennen Papula-Nevinpatiin tuloaan vuonna 2005 Jukka työskenteli viiden vuoden ajan tutkijana teollisuudessa. Tällöin hänen päävastuualueensa liittyivät mikroantureihin ja optisiin mittausmenetelmiin teollisissa ja meteorologisissa sovelluksissa.
Jukka hyödyntää optoelektroniikkaan ja mittaustekniikkaan liittyvää kokemustaan ja koulutustaustaansa myös patenttiasiamiehen työssä. Hän hoitaa keksintöjä, jotka liittyvät optiikkaan, optoelektroniikkaan, puolijohdetekniikkaan, mittaustekniikkaan, antureihin ja fysiikkaan. Tämän lisäksi hän työskentelee myös mekaniikan alan keksintöjen parissa.
Miika Tupala
Miika Tupala työskentelee Papula-Nevinpatin Tampereen toimistossa eurooppapatenttiasiamiehenä. Hän on lisäksi yrityksen osakas. Miika on ollut Papula-Nevinpatin palveluksessa vuodesta 2019 lähtien.
Ennen siirtymistään Papula-Nevinpatiin Miika toimi pitkään tietoliikenneteollisuudessa tutkimus- ja IPR-asiantuntijatehtävissä. Hänellä on laaja kansainvälinen kokemus keksintöjen tunnistamisesta ja arvioimisesta, patenttihakemusten laatimisesta ja käsittelystä, lisensoitavien patenttien tunnistamisesta sekä patenttioikeudenkäynneistä.
Ilmoittaudu täältä
Ilmoittaudu täältäJos sinulla on kysyttävää webinaarista, ota yhteyttä:
Marika Kojo, viestintä- ja markkinointipäällikkö