Kaksi vuotta yhtenäispatenttijärjestelmää – missä mennään nyt?
Tervetuloa mukaan Euroopan yhtenäispatenttijärjestelmän toisen toimintavuoden katsaukseen! IPR-webinaarimme tarjoaa syvällisen sukelluksen tilastoihin, päätöksiin ja määräyksiin sekä kuulemme strategisia ohjeita ja näkemyksiä. Webinaari on maksuton, ja kaikki rekisteröityneet saavat linkin tallenteeseen webinaarin jälkeen.
Webinaarin pitää eurooppapatenttiasiamiehemme Tomi Konkonen ja Mikko Piironen ti 3.6. klo 10–11.
Webinaarissa kuulet
- tuomioistuimen tilastoja
- katsauksen merkittävimmistä oikeuden päätöksistä, jotka koskevat keksinnöllisyyttä, lisättyä asiasisältöä ja muita keskeisiä lainkohtia
- strategisia ohjeita ja näkemyksiä.
Webinaari on suunnattu
- eurooppapatenttien, eurooppapatenttihakemusten ja muiden IP-oikeuksien haltijoille
- yrityksille, jotka tarjoavat tuotteita tai palveluita Euroopan markkinoilla
- patentti-insinööreille ja muille patenttien parissa työskenteleville.
Puhujat
Tomi Konkonen
Tomi työskentelee Papula-Nevinpatissa tiiminvetäjänä ICT, sähkötekniikka ja fysiikka -tiimissämme sekä eurooppapatenttiasiamiehenä ja UPC -edustajana. Hän on lisäksi yrityksen osakas.
Tomin ura teollisoikeuksien parissa alkoi Patentti- ja rekisterihallituksessa yli 15 vuotta sitten. Tämän jälkeen hän siirtyi patentti-insinööriksi Nokialle.
Vuonna 2002 Tomi aloitti työskentelyn eräässä yksityisessä asiamiestoimistossa. Hän jatkoi opiskelemista, ja Euroopan patenttivirastossa Münchenissä työskenneltyään hän suoritti eurooppapatenttiasiamiehen tutkinnon vuonna 2006. Münchenissä työskentelyn lisäksi Tomi on suorittanut Université Strasbourg III –yliopistossa tutkinnon eurooppapatentteja koskevan oikeudenkäyntimenettelyn tuntemisesta, ja hänellä on pätevyys toimia edustajana yhdistetyssä patenttituomioistuimessa. Vuonna 2010 Tomi siirtyi työskentelemään erääseen kansainväliseen patenttitoimistoon ja palasi takaisin Suomeen vuonna 2014.
Mikko Piironen
Mikko Piironen työskentelee Papula-Nevinpatissa eurooppapatenttiasiamiehenä. Hän on myös yrityksen osakas.
Mikon teollisoikeusura alkoi vuonna 2001, kun hänet palkattiin Papula-Nevinpatiin patenttikäsittelijäksi. Hänellä on kokemusta keksintöjen tunnistamisesta ja käsittelystä sekä patenttihakemusten laatimisesta ja patentointiprosessin hoitamisesta.
Mikko työskenteli Münchenissä vuosina 2012 – 2021, minkä ansiosta hänellä on kokemusta myös väitteistä, suullisista kuulemisista ja valituksista Euroopan patenttivirastossa. Lisäksi Mikko avustaa asiakkaita lisenssineuvotteluissa ja patenttioikeudenkäynneissä.
Ohjelma
Ilmoittaudu täältä
Ilmoittaudu täältäJos sinulla on kysyttävää webinaarista, ota yhteyttä:
Marika Kojo, viestintä- ja markkinointipäällikkö