Toimitusjohtajan katsaus menneeseen ja tulevaan

10.1.2024

On aika tarkastella mennyttä vuotta ja todeta, että kulunut vuosi 2023 on ollut Papula-Nevinpatille merkittävä monin eri tavoin. Ensimmäisenä haluan kiittää kaikkia teitä, jotka osallistuitte syksyllä tekemäämme asiakastyytyväisyys- ja mainetutkimukseen.

Arvostamme jokaista saamaamme palautetta ja tulemme tekemään jatkuvasti töitä sen eteen, että työskentely kanssamme jatkossakin vastaa odotuksianne ja jopa ylittää ne. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme paras mahdollinen asiakaskokemus.

Kuuntelemme asiakkaitamme

Saimme asiakastyytyväisyystutkimuksessa vahvaa positiivista palautetta asiantuntemuksestamme ja osaamisestamme. Olemme jo pitkään panostaneet asiantuntijoidemme koulutukseen ja saaneet myös hyviä tuloksia. Viime vuosina EQE-kokelaamme ovat olleet menestyksekkäitä tutkinnon läpäisyssä. Kunnianhimomme asiantuntijuudessa on ehtymätön voimavara, ja olemme ylpeitä koko henkilöstömme osaamisesta.

Toki kehitettävääkin on. Asiakkaamme odottavat meiltä sparrausta ja innovatiivisia ratkaisuehdotuksia IPR-kysymyksiinsä. Tässä meillä on parannettavaa.

Olemme myös hyvin prosessiorientoituneita, mikä saattaa näkyä – erittäin tehokkaasta sisäisestä prosessista huolimatta – joskus tarpeettomina viiveinä viestinnässämme. Nyt on mietittävä, miten korjaamme tämän ja miten kehitämme prosessiamme suoraviivaisemmaksi.

Olemme äärimmäisen kiitollisia saamastamme luottamuksesta sekä positiivisesta ja kehittävästä palautteesta.

Yrityksemme on edelleen kasvu-uralla

Liikevaihtomme oli edelleen kasvussa. Myös kannattavuutemme parani. Liikevaihto oli vuonna 2023 noin 28,7 miljoonaa euroa. Kasvu edellyttää onnistumista myös rekrytoinneissa. Ilman hyviä tekijöitä emme voi palvella entistä laajempaa asiakaskuntaa ja hoitaa entistä isompia IPR-salkkuja.

Rekrytoimme vuoden aikana useita ammattitaitoisia, uusia papulalaisia, niin IPR-alalla jo kokeneempia kuin nuoriakin, alalle kouluttautuvia henkilöitä. Meillä oli myös jälleen Antin päivänä ilo muistaa useita työntekijöitämme, joilla tuli tasakymmenvuosia täyteen yhtiömme palveluksessa. Kokemus ja nuoruuden innostus yhdistettynä on melkoinen voimavara.

Me kehitämme

Kulunut vuosi 2023 oli ensimmäinen kokonainen vuosi oman prosessikehitystyön tuloksena syntyneen järjestelmämme toiminnassa. Tulokset ovat äärimmäisen lupaavia ja pystyimme parantamaan tehokkuuttamme kovalla prosentilla. Tekoäly on nyt meilläkin joka päivä läsnä ja auttaa meitä entistä tehokkaampaan, joustavampaan ja luotettavampaan prosessiin.

Tekoäly helpottaa meidän kaikkien arkea ja antaa uusia mahdollisuuksia niin asiakaspalvelun kuin toiminnan luotettavuuden ja ripeydenkin parantamiseen. Tänä vuonna saamme järjestelmämme käyttöön myös tavaramerkki- ja mallipuolella.

Lämmin kiitos henkilöstöllemme, asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme toiminnantäyteisestä ja menestyksekkäästä vuodesta 2023. Uskomme vahvasti, että innovaatiot ja yhteistyö ovat avainasemassa myös tulevaisuudessa. Odotamme innolla mahdollisuutta jatkaa yhteistyötä kanssanne ja tukea teitä entistä paremmin.

Menestystä kaikille vuonna 2024!

Markku Simmelvuo, toimitusjohtaja