Turkulainen Helsingissä – biologi patenttiasiamiehenä

4.8.2015
Patenttiasiamiehemme Pinja Jaspers valottaa patenttiasiamiehen taustoja ja pohtii mm. syitä sille, miksi filosofian maisteri on patenttiasiamiehenä poikkeus – ainakin vielä tällä hetkellä. Lue Pinjan blogi Suomen Yrittäjien nettisivuilta:

Ajankohtaista

Haemme patenttiasiamiestä tai patenttiasiamiestraineeta

Tervetuloa suojaamaan keksintöjä kanssamme! Haemme nyt lisävahvistusta Mekaniikka ja fysiikka -patenttiasiamiestiimiimme Helsingin tai Tampereen toimistollemme. Voit olla jo työskennellyt alalla tai tässä voi olla sinulle uuden urapolun alku.

Kemiamedia: Syötävä syntyy bioreaktorissa – ”Tulevaisuuden ruoka pitää nähdä toisin”

Papula-Nevinpat järjesti IPR-huippuseminaarin 5.10.2022 Musiikkitalolla, ja puhumassa oli Nordic Foodtech VC -rahaston perustaja ja sijoitusjohtaja Lauri Reuter, joka puhui maapallon ruokajärjestelmän kestävästä uudistamisesta.

Worklife at Papula-Nevinpat: Päivi Rämä

Projektipäällikkömme Päivi Rämä kertoo urastaan ja mikä on parasta hänen työssään juuri nyt.

DI Charlotta Weber on nimitetty Papula-Nevinpatiin patenttiasiantuntijaksi 4.11.2022 alkaen

DI Charlotta Weber vahvistaa Papula-Nevinpatin kemia ja prosessitekniikka -tiimiä 4.11.2022 alkaen. Charlotta on aikaisemmin työskennellyt patenttiasiamiestraineenä.