Kemiamedia: Syötävä syntyy bioreaktorissa – ”Tulevaisuuden ruoka pitää nähdä toisin”

28.11.2022

Papula-Nevinpat järjesti IPR-huippuseminaarin 5.10.2022 Musiikkitalolla, ja puhumassa oli Nordic Foodtech VC -rahaston perustaja ja sijoitusjohtaja Lauri Reuter, biotekniikan tohtori ja entinen VTT:n tutkija.

Lauri Reuter puhui seminaarissamme maapallon ruokajärjestelmän kestävästä uudistamisesta.

Lue Kemiamedian artikkeli Laurin puheenvuorosta täällä.

 

Ajankohtaista

Tekoäly asiantuntijatyössä – uhka vai mahdollisuus?

Riikka Palmos kertoo kokemuksistaan ja havainnoistaan tekoälyn käytöstä asiantuntijatyössä.

Ukraina palauttaa normaaliolojen säännöt immateriaalioikeuksissa – mitä se tarkoittaa?

Ukrainan teollisoikeuksiin liittyvässä sääntelyssä tapahtuu merkittävä muutos. Ukrainan parlamentti hyväksyi 16. huhtikuuta 2025 uuden lain, joka kumoaa vuonna 2022 voimaan tulleet poikkeukselliset sodanajan immateriaalioikeussäännökset.

Yksinoikeudella: Brändien illallinen -illallistapahtuma huipensi Suuri brändipäivä -tilaisuuden 

Keskuskauppakamari ja IPR-toimisto Papula-Nevinpat järjestivät yhteistyössä illallistapahtuman Yksinoikeudella: Brändien illallinen tiistaina 6.5.2025.